上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

引用:
原帖由 睾丸個仔 於 2018-6-9 06:04 PM 發表 查看引用來源

哪哪哪
我冇講錯架 呢條友心理變態
係人都屌架
邊個出聲佢屌邊個架
姐姐仔你都係唔好插手啦
邊個唔係佢嗰邊佢就屌架啦
呢個場好多呢啲人架
唔好喺到玩啦
嚟 哥哥帶你去第二度玩
第二個場冇呢啲顛狗 ...
:smile_04::smile_04::smile_04::smile_04:你是對的!我只會追狗入窮巷, 而你就係我目標!
你唔出現, 我本來就唔會出聲!
你睇你另到我曬左幾多時間去爆真相.
一見到你, 我又會好想拆穿呢D假面目!
:smile_o02::smile_o02::smile_o16:

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 06:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_04::smile_04::smile_04::smile_04:你是對的!我只會追狗入窮巷, 而你就係我目標!
:smile_o02::smile_o02::smile_o16: ...
C兄好波

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 06:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_o02::smile_o02::smile_o16: ...
Hehe 傻仔
我用真相假相淪流post咗post咗多過一年時間啦,我差唔多玩到厭你先發覺到
仲喺到扮叻 你估我真係care咩?
你哋班人喺到為我而嘈,我當睇馬騮戲咁睇. 我都已經開心咗成年啦. 你哋到宜家都唔知你哋用來J, 用來幻想嘅,係我定唔係我. 你仲好意思覺得自己好叻嘅? lol

其實呢, 你咁樣精神分裂會唔會出事:smile_o06:
由你開POST無耐已經知道你假相,要CHECK你相有幾難, 我都無打算打爛你飯碗,
打爛你既都唔係我, 唔係你咁貪心變咁多個2號,3號出黎本來無咩事.
我無J過你, 你少擔心, 我睇花生足夠曬,
只係有巴打PM我想要真相,要我同大家講姐,
好啦好啦, 費事蝦"女人"啦, 我收手, 我賤我衰我仆街我不得好死,
唔應該阻你搵食. 保重.
我都要向你咁努力又偷相又作文咁努力而致敬.
至於真真假假,大家用下腦啦:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 07:00 PM 發表 查看引用來源

其實呢, 你咁樣精神分裂會唔會出事:smile_o06:
由你開POST無耐已經知道你假相,要CHECK你相有幾難, 我都無打算打爛你飯碗,
打爛你既都唔係我, 唔係你咁貪心變咁多個2號,3號出黎本來無咩事.
我無J過你, 你少擔心, 我睇花生足夠曬,
只係有 ...
我玩咗成年,咩都夠啦
你真係好威架啫 你睇下你講嘅野,唔知以為你做咗啲咩偉大嘅事添呀,你睇下你講到自己幾威 hahaha
我為玩,無聊啫. 你呢?睇下你幾認真. 用咗全日時間同其他人嘈,鬧呢個鬧嗰個. 搵我啲相. 慘慘豬,你咁樣我會以為你係因為太大打激所以咁大反應架. Lol
花全日時間去搞咁多野,why so serious?  Lol

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-9 07:31 PM 發表 查看引用來源

由我開post已經知?
嗯,我一定信你架!~
你一定係今日先耶穌上身,要為民請命

Hehe傻仔,傻咗成年幾啦,仲喺到撐
話時話假相多唔多?利申冇j過你d相!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-9 07:31 PM 發表 查看引用來源

由我開post已經知?
嗯,我一定信你架!~
你一定係今日先耶穌上身,要為民請命

Hehe傻仔,傻咗成年幾啦,仲喺到撐
原來佢都係受害者 夢想幻滅 難怪佢咁大反應 失晒常係人都罵 : /

引用:
原帖由 fb6305947 於 2018-6-9 07:33 PM 發表 查看引用來源

話時話假相多唔多?利申冇j過你d相!
一半一半啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-9 07:40 PM 發表 查看引用來源

一半一半啦
:smile_43:88,thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆