上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Littlechar 於 2018-6-9 05:37 PM 發表 查看引用來源

Sighhh : /
冇啲gentleman嘅~ 仲繼續cher人 我新人都諗住share下自己嘅事架嘛本來 不過未開始就見到咁嘅場面 E到啲人咁恐怖咖 女人仔都唔放過:/
你唔係身有屎既會怕差佬? 同一樣道理.
我無CHER過版主, 我CHER既係幫手講野但又無POINT既人, 姐你呢D.
講真相就唔GENTLE, 咁撚玻璃心既咩

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 05:37 PM 發表 查看引用來源

唔係有小學雞出來亂屌人,我唔會做到咁絕爆真相,
前期既相都係大部分有假, 有幾多真唔重要, 睇得開心就足夠!!!
有心蝦個"女人仔"我一早出手踢爆. 係咪真係女人我今日都未搞清楚啊,
完啦,我都無興趣再爆, 罰自己累左成村人夢想幻滅無J打!
我切!!!! ...
之但係你指嘅"亂D人嘅顛狗"好似係另有其人啵 : / 但係我只係見到你一路趕絕緊嘅係完全冇出過聲嘅師姐仔

引用:
原帖由 Littlechar 於 2018-6-9 05:47 PM 發表 查看引用來源

之但係你指嘅"亂D人嘅顛狗"好似係另有其人啵 : / 但係我只係見到你一路趕絕緊嘅係完全冇出過聲嘅師姐仔
70%以上既相都假,你想我點做? :smile_35:
唔講90%我已人慈

引用:
原帖由 Littlechar 於 2018-6-9 05:50 PM 發表 查看引用來源

連我都鬧埋 真係逆你者死 我都冇得罪你 留個言都要鬧 香港人真係好多都有心理病  : /
邊敢閙你玻璃心,郁D又話唔敢出POST:smile_55:

引用:
原帖由 睾丸個仔 於 2018-6-9 06:04 PM 發表 查看引用來源

哪哪哪
我冇講錯架 呢條友心理變態
係人都屌架
邊個出聲佢屌邊個架
姐姐仔你都係唔好插手啦
邊個唔係佢嗰邊佢就屌架啦
呢個場好多呢啲人架
唔好喺到玩啦
嚟 哥哥帶你去第二度玩
第二個場冇呢啲顛狗 ...
1  個人去留  係個人問題
2   樓主唔出現  好大原因係被發現做假
3  FANS唔出現係因為心碎
4  如果網站唔掂  好大原因就係太假
5  師兄出聲  係維持正道  幫真波發聲

引用:
原帖由 睾丸個仔 於 2018-6-9 06:04 PM 發表 查看引用來源

哪哪哪
我冇講錯架 呢條友心理變態
係人都屌架
邊個出聲佢屌邊個架
姐姐仔你都係唔好插手啦
邊個唔係佢嗰邊佢就屌架啦
呢個場好多呢啲人架
唔好喺到玩啦
嚟 哥哥帶你去第二度玩
第二個場冇呢啲顛狗 ...
1  個人去留  係個人問題
2   樓主唔出現  好大原因係被發現做假