上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
小妹初來報到 來到引版讀文只讀了短短三天時間 一口氣看完其中兩位版主的所有文之後將我好多好多的回憶一次過勾起
看著看著不經不覺下面已經濕了一大片.
好奇心驅使之下忍唔住在其他版主post內留言 只係短短幾個co ...
好好看,而家都有偷偷玩?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 06:04 PM 發表 查看引用來源

這種感覺帶來嘅快感很奇妙 當你看著一個男人因為看到自己的身體而興奮 因為觸摸到自己的身體 以為我唔知自己蝕底了給他而沾沾自喜嘅時候 種感覺很神奇
這些快感的確非常奇妙。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 06:48 PM 發表 查看引用來源

你女友太靚 身材太好了. 恐怕到時所有焦點都放在你女友身上 沒人看我 沒人理我
給比下去就不好了
笑咗。。。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 06:52 PM 發表 查看引用來源

Yes 膽粗粗試試自己開 在其他人post入面喧賓奪主講自己唔太好
現在你是樓主,想點就點啊!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
小妹初來報到 來到引版讀文只讀了短短三天時間 一口氣看完其中兩位版主的所有文之後將我好多好多的回憶一次過勾起
看著看著不經不覺下面已經濕了一大片.
好奇心驅使之下忍唔住在其他版主post內留言 只係短短幾個co ...
真心要讚一讚人妻小姐你,你寫自己個經歷寫到真係比到人一種「引人入性」嘅感覺,而且你嘅內心剖白都好入肉,睇嚟呢種因露出、蝕底而享受嘅心態已經植根咗喺你入面。請繼續講多啲你同你ex嘅往事,同埋而家點樣蝕底比你老公啲朋友,同事,兄弟之類。我諗好多Ching都好想一齊聽多啲㗎!

http://www.linkbabes.com/hyXZ

來這裡大把援交妹妹等你認識

引用:
原帖由 ricky0060 於 2017-6-2 07:47 PM 發表 查看引用來源

好好看,而家都有偷偷玩?
偶然都會有意無意走光被其他男人睇 甚至會"餵食波餅"給其他人 包括陌生人 朋友 老公的朋友

有相?

引用:
原帖由 issa520 於 2017-6-2 08:03 PM 發表 查看引用來源

真心要讚一讚人妻小姐你,你寫自己個經歷寫到真係比到人一種「引人入性」嘅感覺,而且你嘅內心剖白都好入肉,睇嚟呢種因露出、蝕底而享受嘅心態已經植根咗喺你入面。請繼續講多啲你同你 ...
我ex對我影響真的頗大,還有很多的經歷我都會慢慢和大家分享的

引用:
原帖由 志雄王 於 2017-6-2 09:00 PM 發表 查看引用來源
有相?
Ex沒有影相的習慣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆