上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.2k

引用:
原帖由 ballball32 於 2018-6-9 14:58 發表 查看引用來源

唔係敏感架. 我俾人地睾丸個仔直接PM 我屌我做乜公開踢爆攪到冇得睇相.
原來仲要我條女肯定係豬扒先會做呢D行為...
大家真係咁鍾意睇人看圖作文既咩??? ...
分身既野,你唔係唔明嘛:smile_04::smile_04::smile_46:

引用:
原帖由 543080 於 2018-6-9 03:01 PM 發表 查看引用來源
分身既野,你唔係唔明嘛:smile_04::smile_04:
認真便輸了添... 我以為政治版多5毛..
原來呢到都要...

引用:
原帖由 543080 於 2018-6-9 02:54 PM 發表 查看引用來源

我有大把原圖:smile_55:
做到嘢  :smile_o12:

引用:
原帖由 ballball32 於 2018-6-9 15:02 發表 查看引用來源
本來一直都信既心態睇呢個POST..

仲覺得人妻好Q正.. 又大波線條又好皮膚又滑..
到早兩日去到話俾人係超市撞埋黎仲一手撳落個西到...
成件事即刻假到非常.... 唔係話冇可能俾人非禮...
但呢個POST D 事發生得密到我以為自己生活係印度...

其他鍾意作文出POST既人.. 有時故仔真係唔好寫得太OVER...
本來追得好地地, 但一過火就成個故仔毀於一旦.. ...
我一路等人爆先做野,費事阻人出精燒我屎忽

引用:
原帖由 ballball32 於 2018-6-9 15:03 發表 查看引用來源

認真便輸了添... 我以為政治版多5毛..
原來呢到都要...
我想睇下西人老闆點幫香香影相~~~:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 ballball32 於 2018-6-9 02:49 PM 發表 查看引用來源
香港人真係好撚正...
我唔敢話樓主張張相都係假, 我一直都有追住黎睇...
但明明今次堅假相, 點解我變左老鼠屎呀?

你地好鍾意睇假相咪自己上GOOGLE SEARCH大把啦..
我又冇加任何句子落個POST到.. 樓主自己咪解釋左點解用假相囉.
話我累死既人既大可以PM個EMAIL俾我, 我每日SEND番10張咸相俾你補數..
張相又唔係露波露西. 都要用假相既怪得邊個. :s ...
嗱,呢位師兄
話粒老鼠屎唔喺你囖
米咁on9啦
應該多謝你督穿佢囖
粒老鼠屎喺邊個,大家心知啦

引用:
原帖由 無政府118 於 2018-6-9 03:12 PM 發表 查看引用來源

嗱,呢位師兄
話粒老鼠屎唔喺你囖
米咁on9啦
應該多謝你督穿佢囖
粒老鼠屎喺邊個,大家心知啦
SOR, 因為我收到PM俾條友屌完再入番黎睇個POST發生咩事,.
就見到你個老鼠屎 :smile_30:
對號入座左~

引用:
原帖由 ballball32 於 2018-6-9 03:13 PM 發表 查看引用來源

SOR, 因為我收到PM俾條友屌完再入番黎睇個POST發生咩事,.
就見到你個老鼠屎 :smile_30:
對號入座左~
唔緊要
天口慶吖嘛:smile_30::smile_30:

靚靚人妻....post返張自拍出黎....大家一定即刻收咀

引用:
原帖由 yhwh 於 2018-6-9 03:27 PM 發表 查看引用來源
靚靚人妻....post返張自拍出黎....大家一定即刻收咀
橋唔怕舊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆