上一頁下一頁
發新話題

30/11 禮拜日沙灣Noon K派對(接受新舊會員報名參加 + 個人預算消費指南)

收藏  |  訂閱
459  9.3k

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-11-11 19:48 發表 查看引用來源

果日我都無影相, 等今個禮拜影多幾張先寫
現在吉廈k場的正門重開了沒有?

早晨男臀長:smile_38: :smile_38: :smile_38:

團長, 幫你彈返上去   :smile_30:

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-12 05:56 PM 發表 查看引用來源
團長, 幫你彈返上去   :smile_30:
多謝支持 , 剛剛放工返黎:smile_39:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-10-14 08:57 PM 發表 查看引用來源
16/11 禮拜日吉廈[曳曳]俱樂部Noon K派對 (現接受新舊會員報名)

~~~大家請注意截止報名時間~~~
~~K Party截止報名時間 : 16/11 @ 13:30~~

玩樂地 ...
玩樂地點 : 吉廈~~ 某 K 場~~ (唔好問:smile_44: , 揚左大家無得玩:smile_27: )
集合時間 :
1445 - 1500 (遲到者罰款50:smile_34: , 買燒烤小食用:smile_40: )
團費 : 位位
200人仔( 港紙240元 )( 多 o既 我袋  , 少 o既 我包底 :') )
車費 :
AA制 (大約15 - 20人仔)
行程安排 : 14:45 - 15:00 集合 (電話通知集合地點)
               15:00 - 16:00 集體出發 (車費自付) 或自行前往

16:00 到達主場搵埋女朋友開P               
               19:30 - 20:00 有需要的情侶到炮房溫馨:smile_40:
               20:00 - 21:00 主場附近食晚飯(飯錢自付)
回程時間 : 21:00 (車費自付)
21:00咁早玩完:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ko-76 於 2008-11-12 08:42 PM 發表 查看引用來源

玩樂地點 : 吉廈~~ 某 K 場~~ (唔好問:smile_44: , 揚左大家無得玩:smile_27: )
集合時間 : 1445 - 1500 (遲到者罰款50:smile_34: , 買燒烤小食用:smile_40: )
團費 : 位位200人仔( 港紙240元 )( 多 o既 我袋:lo ...
話明noon k, 梗係中午開始唱, 玩4-5個小時就結束

唔去都要支持下

午安  :smile_43:

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-13 11:34 AM 發表 查看引用來源
午安  :smile_43:
你好呀 順便放工返到黎推一野:smile_38:

去唔去到都幫你推一野先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆