上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.6k

睇你呢篇分享睇到我眼濕濕....唉~~
有時真係好後悔同左依家呢個一齊
有時問我係咪唔愛佢?
絕對唔係!
但依家正直壯年真係覺得好浪費…
好在我都有返下大陸玩…
但有時睇到D fd個個都可以同自己條女.....
我又要上大陸....有時真係好唏噓

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-26 00:29 發表 查看引用來源

係呀,真係可能順水推舟....
如果去之前解決到問題,就可以一齊行落去ge...
切記 : 勉強無幸福:smile_40: :smile_38:

371# 唔洗咁...就算比你條女知道..你都可以大大聲話...屋企冇得食..我咪出街食囉...係你迫我架......
呢d係佢自己囉黎衰...佢冇得怨你賤...穿左煲就怪佢自己囉..:smile_42:
佢唔比你屌咪算9數囉..佢塊野有寶咩....咪一系樣:smile_39:
你同樓主一樣..可能未必真係咁愛佢..只係未得手唔甘心..哂左咁多時間......唔同既係..樓主未食就上哂身...咁就on9左d既:smile_39:
真係極端..有人開放到大眾樓梯咁任上唔洗錢...有人同條仔行埋咁多年都可以唔比佢掂...:smile_45: 好聽d就保守...直接d就係老撚土...e+咩年代?果個你條仔黎架..有咩問題...你預左嫁比佢同你未嫁比佢有咩分別...都on799既:smile_22: :smile_22:
呢d咁既人跟唔上時代既步伐..就怪人思想開放..其實係自己同社會脫左節....
最撚憎呢d人..一日到黑乜撚野宗教擺係口...你唔想扑野未咪鬼拍拖囉...你自己可以唔代表男既都可以...唔好同我講拍拖唔一定要扑野..呢d係廢話!!!我唔慣人地用個肺同我講野:smile_34: :smile_43:
遇著有呢d女仔fd..我真係屌撚到佢上天花!!好fd例外................事實真係有一個...:smile_27:

爆 pm, 出得 post 呀? :smile_30:
引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-26 02:01 AM 發表 查看引用來源
果陣都係呢個名.....
我個pm50個就爆啦:smile_30: :smile_30:
想睇咪pm留msn囉:smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-26 12:59 發表 查看引用來源
371# 唔洗咁...就算比你條女知道..你都可以大大聲話...屋企冇得食..我咪出街食囉...係你迫我架......
呢d係佢自己囉黎衰...佢冇得怨你賤...穿左煲就怪佢自己囉..:smile_42:
佢唔比你屌咪算9數囉..佢塊野有寶咩... ...
無端端做乜咁勞氣呀

有D野又好難怪D教徒, 雖則佢地唔會點用腦而將教會的教導照單全收
但唔係教會的教導OUTDATED, 又抗拒社會文化發展, 又點會搞成咁先得架
再者, 响HK CHINESE CHURCH, 會將一些中國人 "傳統觀念" 加諸於感情關係同性愛之上

例如我見過有本書講男女感情發展, 論到一對戀人的感情是否符合 "上帝的旨意"
竟然會引用古時o既 "父母之命, 媒妁之言", 即係話要係上帝掫合的先至係 "上帝的旨意"
又會quote "男女授受不親" 黎support 男女間不要有太多身體接觸, 以免犯姦淫
:smile_27: :smile_27:  問你地死未

再講啦, 家陣D人成日講的 "中國傳統"、"守婦道" 之類的保守觀念
只不過係宋朝一個官 "朱熹" 同兩個唔記得乜野名ge官, 對當時積弱的朝庭出手無策
於是提出 "滅人欲存天理" 的信念, 迫D女人要守婦道, 連向老公提出歡好都話唔應該
講到尾只不過D無能者蝦女人, 咁就累左中國人千幾年:smile_39: :smile_39:

374#係丫..你想爆我pm牙?

375#我講事實JA..我好難唔激動:smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-26 15:17 發表 查看引用來源
374#係丫..你想爆我pm牙?

375#我講事實JA..我好難唔激動:smile_34:
傻妹, 咪引用聖經一句經文 : 他們所作的他們不曉得 (路23:34)

咪算lor:smile_34:

:smile_34: 我唔睇聖經...只睇性經:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-26 02:01 AM 發表 查看引用來源
果陣都係呢個名.....
我個pm50個就爆啦:smile_30: :smile_30:
想睇咪pm留msn囉:smile_34:
恭喜曬喎,咁我諗你再ON果陣應該會爆  

再SEARCH返都係睇唔到你個POST,可能比人DE左lu~

我留得msn,就唔只睇樣咁簡單架喇:smile_47: :smile_47: ...考慮清楚未先?  :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 rooneyip 於 2008-11-26 02:04 AM 發表 查看引用來源
睇你呢篇分享睇到我眼濕濕....唉~~
有時真係好後悔同左依家呢個一齊
有時問我係咪唔愛佢?
絕對唔係!
但依家正直壯年真係覺得好浪費…
好在我都有返下大陸玩…
但有時睇到D fd個個都可以同自己條女....
我又 ...
又係好唏噓ge, 就算係上大陸玩, 個感覺都唔同啦...
真係好明白你ge心情....
我都愛佢,但係......

師兄,你係識左果陣已經知佢唔會, 定係之前冇討論過性ge問題?
我諗我下一段情(如果有)都要事先討論下,畢竟性係一個好重要的factor...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆