上一頁下一頁
發新話題

同色狼哥哥搞足成日冇停過!!(更新P11,P16,P26)

收藏  |  訂閱
397  82.4k

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-3-17 07:11 PM 發表 查看引用來源

你都唔少真實個案LA?
幾時到你講下?
妳點知我既秘密架...:smile_44:

引用:
原帖由 gum717 於 2011-3-17 07:14 PM 發表 查看引用來源

妳點知我既秘密架...:smile_44:
點會唔知呢??
你咁咸濕........晚晚食唔少野LA。

又黎坐下先

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-3-17 07:22 PM 發表 查看引用來源

點會唔知呢??
你咁咸濕........晚晚食唔少野LA。
我有咸濕過妳咩......

晚晚食會死人架...:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-3-17 07:06 PM 發表 查看引用來源

點解我搵唔到有人等我??
唔通......你溝走晒D仔??:smile_o01:
咁gei野你都講得出?!...:smile_43::smile_43:
你做哂你d野未ah

我聽你話,十卜你一野先! 遲 d 再慢慢追 post 。

大家洗完身咁舒服,當然要做D更舒服的事呀!!

我們跑上床鍚一陣之後就男上女下不斷插。:smile_o09:
雖然哥哥射左一次,不過佢表現一D都冇廢到。佢高速又密集插我,插到我自自然然咁不斷呻吟。
除左妹妹俾哥哥的大炮強烈抽插之外,哥哥又用出佢的必殺技----奶!!

今次佢用利尖輕輕係我頸度奶,之後慢慢奶過去耳仔,伸條利入去不斷郁動,隻手就攬緊我。我好享受呢種玩法。:smile_o11:
因為在心靈上身體上都照顧周到。如果只有不斷插插插,少左一D接觸人心的身體語言,咁只係禽獸式的性愛。

哥哥技巧了得,每奶一下都令我爽到入心,佢呢種玩法真的.......很少人會做到。
插左咁耐,哥哥就同我玩側入,都係插插插。
下下到頂到好入,而且我好鍾意俾哥哥快速咁抽插,我有一種俾佢吊爆的情緒。:smile_o13:

插左一輪,哥哥話轉返男上女下。
係呢個時候我感到下腹又有一種尿尿感。
我唔係去左廁所LA咩??
經哥哥指導之下,原來我呢種係就快潮吹,即係之前會有D想去廁所咁。
即係話第一次個時都已經係想潮吹了...............
呢D感覺真係好舒服,個種快感係平時就算到左都未必有咁大的衝擊。

哥哥就試圖加快咁插我妹妹,話想俾我試下潮吹。
點解哥哥可以插得咁快又唔累呀??你真係好勁呀。
但呢種潮吹的感受都有令人驚驚的地方。
我唔識點講呀,佢令到我好爽好爽,但爽到令我有D怕。
到我頂唔順的時候我忍左一忍.......呢種快潮吹的快感就冇左了。
最後,哥哥又插得快D,攬到我好實咁射晒俾我,
唔知點解,我好鍾意俾哥哥攬住我射,心理上真係會舒服好多。

哥哥射完之後都係訓係我上面休息一下,就自己除套套。
下次等我幫你除呀!!:smile_o01:

之後哥哥就攬住我一齊訓。好SWEET呀我好鍾意呀!!
可能係今日玩得好耐,哥哥訓著左呀。
見到哥哥訓左的樣,真係好吸引我,好想偷偷鍚下佢。:smile_o13:

當我都去訓的時候,我迷迷糊糊間發左幾次惡夢,次次都好短。
平日我遇到咁多煩惱,今日同哥哥玩點可以又記住呢D野呢。
所以我偷偷伸手chok下哥哥的小炮。
哥哥支小炮都好大條下......插左入去都應該有FEEL。
我乖乖地咁chok,哥哥好明顯俾我chok醒左但又唔起身。
唔緊要呀,你訓時我又訓。
咁我又訓係哥哥度手就繼續chok。
終於佢頂唔順起左身攬住我鍚鍚,sweet爆了。:smile_o11:

鍚左一陣,我就捐左入被度訓係哥哥兩腰之間幫佢含炮。
唔知係咪氣氛好sweet呢,我都諗唔到我會咁做。
我只係想哥哥繼續訓係床度等我服侍返佢。
係被度含小炮都幾好玩,我都講過LA,哥哥支炮係好好含,百含不厭。
所以呢次真係含得好舒服呀!!:smile_o11:

含硬左哥哥支炮.........又要俾佢對付LA!

又支持下新POST先

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-3-19 06:05 PM 發表 查看引用來源
大家洗完身咁舒服,當然要做D更舒服的事呀!!

我們跑上床鍚一陣之後就男上女下不斷插。:smile_o09:
雖然哥哥射左一次,不過佢表現一D都冇廢到。佢高速又密集插我,插到我自自然然咁不斷呻吟。
除左妹妹俾哥哥的 ...
文筆流暢,繪形繪聲,代入其中,如在目前!

vina妹妹都好細心呀~~潮吹幾乎都有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆