上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.1k

條腿幾修長

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-6 11:25 AM 發表 查看引用來源
橫風橫雨嘅早上 ~_~
我喺赤柱有一個job終於完成reno, 今朝一早就山長水遠入到來同個客做presentation.
佢兩公婆非常之滿意,仲話出來嘅效果仲靚過張圖  好鐘意個deisgn^^
臨走之前仲話要幫我影相留念

呢個job雖然辛苦,又 ...
俾你做design 住都住得開心D

香香妳有浱彩蛋咩?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-6 11:25 AM 發表 查看引用來源
橫風橫雨嘅早上 ~_~
我喺赤柱有一個job終於完成reno, 今朝一早就山長水遠入到來同個客做presentation.
佢兩公婆非常之滿意,仲話出來嘅效果仲靚過張圖  好鐘意個deisgn^^

嘩! 九頭身
個比例比完美更好

甘樣做present, 一定滿意啦:smile_30: :smile_30:

引用:
橫風橫雨嘅早上 ~_~

好似真空喎:smile_53:

引用:
橫風橫雨嘅早上 ~_~

引用:
原帖由 熱愛啪啪啪 於 2018-6-4 23:51 發表 查看引用來源

妹妹做咩唔剃毛毛..上次俾我睇係冇毛蟹:smile_47::smile_47:
有彩蛋?咁好彩,你就好^^

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-6-6 03:32 PM 發表 查看引用來源

正到震

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-6-6 03:32 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆