上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.1k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-6 11:25 AM 發表 查看引用來源
橫風橫雨嘅早上 ~_~
我喺赤柱有一個job終於完成reno, 今朝一早就山長水遠入到來同個客做presentation.
佢兩公婆非常之滿意,仲話出來嘅效果仲靚過張圖  好鐘意個deisgn^^
臨走之前仲話要幫我影相留念

呢個job雖然辛苦,又 ...
做preso都咁casual and sexy.....🤔 anyway, 身型keep得好好!💪

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-6 11:25 AM 發表 查看引用來源
橫風橫雨嘅早上 ~_~
我喺赤柱有一個job終於完成reno, 今朝一早就山長水遠入到來同個客做presentation.
佢兩公婆非常之滿意,仲話出來嘅效果仲靚過張圖  好鐘意個deisgn^^

嘩~!~!~!
42寸長腳咁正啊 <3

引用:
橫風橫雨嘅早上 ~_~

好明顯男戶主搵借口影妳呢張相收埋用黎偷偷地J啦!

引用:
橫風橫雨嘅早上 ~_~

哎喲…好識攞角度喎

引用:
橫風橫雨嘅早上 ~_~

wa.....妳真係FIT到爆

引用:
橫風橫雨嘅早上 ~_~

靚女設計師!條牛仔褲真係幾短,不過貼身咗少少,褲管鬆啲更誘人 

引用:
原帖由 Jxxxdiscuss 於 2018-6-6 11:51 AM 發表 查看引用來源

做preso都咁casual and sexy.....🤔 anyway, 身型keep得好好!💪
就係presentation先可以穿得咁casual, 個job都已經接咗仲finish埋,仲穿咁formal為咩?亦唔覺得係特別sexy, 好typical嘅shirt and denim, 平時casual出街都係咁穿架啦

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-6-6 12:38 PM 發表 查看引用來源

哎喲…好識攞角度喎
唔係我影架喎

引用:
原帖由 devil_popo 於 2018-6-6 12:20 PM 發表 查看引用來源

好明顯男戶主搵借口影妳呢張相收埋用黎偷偷地J啦!
我又沒咁諗過喎,唔會啩......

引用:
橫風橫雨嘅早上 ~_~

張相影得你好正 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆