上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.6k

引用:
原帖由 mr.p 於 2008-11-24 10:59 PM 發表 查看引用來源
樓主你既分享..真係做幅人們啊
半年前..我同我gf都係好似你咁...  唔比咩又唔比乜..
果時真係好辛苦...:smile_42:
咁依家點呀????

引用:
原帖由 白雪卓莉 於 2008-11-24 15:30 發表 查看引用來源
終於睇哂咁多頁的回覆...
我都想回應一下,
首先,我都覺得樓主你個女朋友有D問題
其實俾人用口既心理關口我覺得仲大過幫人用口
我個人會真係覺得好污糟,亦唔想男朋友做埋呢D野來滿足我。
仲有,在巴士度又肯俾你摷,仲要叫到咁大聲,俾人望住佢都唔MIND,唔明佢果D所謂婚前守貞去左邊??
如果俾我在街度見到有條女咁俾人摷法仲要淫叫...SORRY...佢擺明係淫婦來啦:smile_27:

另一方面,我睇哂咁多留言,發現樓主你係愈來愈多埋怨,真係想問,你地兩個之間咁多問題,係咪真係可以一齊行落去?佢又怨你你又怨佢,之間缺乏諒解和包容,真係唔知你地會點落去:smile_39:
一位女性都這樣意見, 樓主該好好想下跟女友的關係吧:smile_45:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-24 22:07 發表 查看引用來源

多謝你咁支持
佢係有D問題ge,而我都知我地之間係有d問題....
我都同佢講左我想佢改善的地方,佢亦都應承我會改...我睇到佢呢排係有進步的~
我十二月尾就會離開香港去外國讀半年書,到時分隔兩地...如果大家唔 ...
既然有這計劃, 那倒不如順水推舟吧
說實在, 你倆之間那麼多的問題
性方面的不協調也反映到另一堆問題
真的該想想前面的路要怎樣走

引用:
原帖由 big_student 於 2008-11-24 23:58 發表 查看引用來源

有乜好介紹??
你想有乜介紹吖:smile_46:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-25 12:17 AM 發表 查看引用來源

你想有乜介紹吖:smile_46:
介紹黎睇下........

355#..你頭像果個咪得囉..極品:smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-24 10:34 PM 發表 查看引用來源
340#你..你你你....:smile_22:

344#唔係..只係我太易得手...佢玩厭我咪唔要囉:smile_39:
講笑..其實係大家唔夾..............唉...:smile_45:

345#:smile_34: 我同過2個男人扑之嘛...2個都係第一次幫女x ...
可兒姐請息怒....:smile_30: :smile_30:

唔夾咪搵過個夾ge囉,唔洗可惜~

經驗豐富過我啦.....唔叫你聲可兒姐都唔得~
開POST分享下第一次啦咁,一定捧你場:smile_38:

引用:
原帖由 mr.p 於 2008-11-24 10:59 PM 發表 查看引用來源
樓主你既分享..真係做幅人們啊
半年前..我同我gf都係好似你咁...  唔比咩又唔比乜..
果時真係好辛苦...:smile_42:
後來點先!:smile_41:

引用:
原帖由 leamoor 於 2008-11-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

我咪又係:smile_30: 未解決..........不過我愛佢
咁我都愛佢ge...
一齊挨下啦:smile_13:

引用:
原帖由 big_student 於 2008-11-25 12:03 AM 發表 查看引用來源

咁依家點呀????
絕對係重點:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆