上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獅子會🦁荀盤交易所

收藏  |  訂閱
4.2k  695.9k

引用:
原帖由 lion449 於 2019-7-10 05:52 PM 發表 查看引用來源
入左三場 歡迎參考[attach]12013332[/attach]
[attach]12013333[/attach]
[attach]12013334[/attach]
謝獅兄:cool:

第一場LA正路,LA呢期食左蛇,連續大炒對手兩場,不過波柒蘭都唔弱,LA可小勝

第二場有D搏,尼日利亞真係高班過南非,不過唔知點解又畀南非踢左奪冠大熱門埃及出局,有無力再爆一場好難講

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-7-10 06:02 PM 發表 查看引用來源

謝獅兄:cool:

第一場LA正路,LA呢期食左蛇,連續大炒對手兩場,不過波柒蘭都唔弱,LA可小勝

第二場有D搏,尼日利亞真係高班過南非,不過唔知點解又畀南非踢左奪冠大熱門埃及出局,有無力再爆一場好難講 ...
其實我乜隊乜波都唔識:096:

引用:
原帖由 lion449 於 2019-7-10 06:03 PM 發表 查看引用來源

其實我乜隊乜波都唔識:096:
我明:096:

不過我乜波都睇,都熟嘅…大家交流下:071:

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-7-10 06:04 PM 發表 查看引用來源

我明:096:

不過我乜波都睇,都熟嘅…大家交流下:071:
好:036:

引用:
原帖由 lion449 於 2019-7-10 05:52 PM 發表 查看引用來源
入左三場 歡迎參考[attach]12013332[/attach]
[attach]12013333[/attach]
[attach]12013334[/attach]
謝獅兄:emoji_32:

今晚兩場非洲國家盃
科特迪瓦其實實力同阿爾及利亞差唔多,受讓/主勝咁好分值搏
而馬達加斯加名氣不大,但踢起上來表現對版,受讓/主勝咁好分都係值搏

引用:
原帖由 發明奴 於 2019-7-11 02:03 PM 發表 查看引用來源
今晚兩場非洲國家盃
科特迪瓦其實實力同阿爾及利亞差唔多,受讓/主勝咁好分值搏
而馬達加斯加名氣不大,但踢起上來表現對版,受讓/主勝咁好分都係值搏 ...
明奴兄:081:
支持

引用:
原帖由 K.T420 於 2019-7-11 03:01 PM 發表 查看引用來源

明奴兄:081:
支持
小注玩下

入左兩場巴西
同路參考下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆