上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.6k

318# 出黎行走江湖...把口梗係要扮下義氣仔女架啦:smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-23 09:33 AM 發表 查看引用來源
318# 出黎行走江湖...把口梗係要扮下義氣仔女架啦:smile_34:
咁叫返你一聲    可兒姐:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-23 12:38 AM 發表 查看引用來源

最近都解決緊其他問題ge~
最近大家的心親密左
咁你要努力...

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-21 21:52 發表 查看引用來源

哈哈,我都發現到呢個問題:smile_13: :smile_13:
所以而家如果我覺得佢唔夠愛我,我就會分手不回頭...
兩面睇啦......
到底信仰 & 屋企對佢影響係咪大到好緊要,
定還是as posted before 佢自己 "心中有鬼", 就是唔夠愛你
過多一段時間你應該會睇到
:smile_13:  :smile_40:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-21 22:06 發表 查看引用來源

假設有個人開post話自己女朋友唔重視自己,唔放時間心機比自己,覺得有d心淡......
你的回應會係:

"不要自欺欺人了! 如果你可以為女朋友唔放時間心機比你而去找另外一個女人, 我肯定你不知道什麼是愛, 也肯定你 ...
無謂同呢D人爭論吧 :smile_38:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-21 22:07 發表 查看引用來源

1. 我技術係太好(久經訓練), 舒服到佢唔洗同我做
2. 係
3. 都係
第3. 你都咁答
坦白講, 有D野你應該去面對lu wor:smile_38:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-22 00:57 發表 查看引用來源

嗯嗯,多謝你的分享

我都同意:
當你真係愛一個人你會想盡辦法使她得到最好的, 不是你心目中的最好, 而是她心目中的最好, 這包括尊重佢的價值觀和對婚姻和性愛的睇法

我係一段好長ge時期內都曾經係咁, 只 ...

冰封三尺非一日之寒, 性只係其中一個問題姐.
唔單止係性, 係其他方面佢都唔係"想盡辦法使我得到我心目中的最好"....而我係咁對佢ga,乜都就曬佢咁滯..
你咁講得, 其實有D野你自己已經心知
只不過, 你還是愛她, 唔想跟她完結, 搵緊方法同佢繼續
你希望能衝破呢個障礙之餘, 也同時挑戰她的底線

自己執生啦:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-22 18:48 發表 查看引用來源

我係唔會同佢地同流合污:smile_34:
但 "埋堆" 有著數喎 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 big_student 於 2008-11-22 21:06 發表 查看引用來源

話搵都搵咩???:smile_39:
唔搵就一定無, 咁你搵唔搵吖
:smile_34:

322#早就應該叫聲啦:smile_34:
:smile_34: 等左幾銀耐呀我:smile_45:

328#:smile_34: 我視名利如糞土:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆