上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.4k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-2-13 04:35 PM 發表 查看引用來源
师兄,问过D女先啊,如佢唔肯,怎样乃啊?条毛都摸唔到啊
師兄高大靚仔有米,條條女都比佢乃,其他師兄祇有羨慕?我唔好,至多用手指插,然後隊落條女個口度,問佢乜野味?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-2-13 04:35 PM 發表 查看引用來源
所以咪話你無晒自信囉!未比條女見真身就要人哋承諾D服務!
大車大摷開D尼D咁嘅非主要提供服務,就一定係入到去
大家玩得開心先會出現㗎啦!資深玩家!

引用:
我喺尼度問你嘢!唔該你番來尼度答好唔好!
我唔會得閑四週圍扒文去回人地㗎!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-2-13 05:32 PM 發表 查看引用來源

我喺尼度問你嘢!唔該你番來尼度答好唔好!
我唔會得閑四週圍扒文去回人地㗎!
请集中一个地方问,唔好阻住D师兄揾食

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-2-13 01:10 PM 發表 查看引用來源
公司规定都冇用,个个都有自已套服务方式,我已问过她们老师,老师都冇奈!
知道!所以要自己執生入房係你同技嘅空間,老師果D嘢可以放一邊!

引用:
原帖由 baby6769 於 2017-2-10 01:05 PM 發表 查看引用來源
80號是照騙,完全2 個樣,小心中伏:smile_27: :smile_27:
好似中女來的!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-2-13 04:57 PM 發表 查看引用來源

所以咪話你無晒自信囉!未比條女見真身就要人哋承諾D服務!
大車大摷開D尼D咁嘅非主要提供服務,就一定係入到去
大家玩得開心先會出現㗎啦!資深玩家!
手推場係啱d溝女高手去,冧到條女指數先會高,宅毒男中坑去就得基本服務,宅毒男想車都幾困難,下面穿內富重要加多重。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-2-13 04:42 PM 發表 查看引用來源

師兄高大靚仔有米,條條女都比佢乃,其他師兄祇有羨慕?我唔好,至多用手指插,然後隊落條女個口度,問佢乜野味?
小强兄,我都係挽住你車邊食你口水尾咋,你有的服务我係冇架.

有沒有更多資料照片🙏🙏🙏🙏

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-2-14 12:09 AM 發表 查看引用來源
手推場係啱d溝女高手去,冧到條女指數先會高,宅毒男中坑去就得基本服務,宅毒男想車都幾困難,下面穿內富重要加多重。
手推場女就更加揀客人服務,佢覺得你好就會好服務,
反之就有限度保守服務!經驗所得廿五、六果D比較服務
指數多數高,十八廿二果D就一時一時,睇果日造化!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆