上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.9k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 07:02 PM 發表 查看引用來源

我醒左後send左sms比豬公,想再訓,點知就唔返喇:smile_42:
平時我係立即訓返架:smile_13:
淨係  sent sms 比豬公咁簡單… 家陣無咩人,靜靜雞講我知有咩警滾先…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 07:03 PM 發表 查看引用來源

算喇.唔好唔開心,天涯何處無芳草
多謝 b姐關心同支持,我無事既,撐得住。

食自己無所謂,最多咪上黎食下 b 姐豆腐,比 b 姐炳兩野,咪又可以開開心心咁過日子…

多謝你呀…b 姐…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-25 07:47 PM 發表 查看引用來源

B 姐早晨~ 又見你,晏就有無瞓番幾夠本呀?衣家精神番,大戰十回合都得喇…
no la,愈來愈眼訓:smile_19:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-25 07:49 PM 發表 查看引用來源

淨係  sent sms 比豬公咁簡單… 家陣無咩人,靜靜雞講我知有咩警滾先…
無喇,佢要開工架麻~~~~~~ 唔洗做咩

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-25 07:51 PM 發表 查看引用來源

多謝 b姐關心同支持,我無事既,撐得住。

食自己無所謂,最多咪上黎食下 b 姐豆腐,比 b 姐炳兩野,咪又可以開開心心咁過日子…

多謝你呀…b 姐…
識講笑即係無事喇

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 06:57 PM 發表 查看引用來源

係就係3/4點訓,不過係睇戲睇到訓唔著~~~~@@
你睇咩戲睇到瞓唔著呀 ? :smile_41:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 07:02 PM 發表 查看引用來源

我醒左後send左sms比豬公,想再訓,點知就唔返喇:smile_42:
平時我係立即訓返架:smile_13:
你有野諗啊可能~~~ :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-25 08:11 PM 發表 查看引用來源

你睇咩戲睇到瞓唔著呀 ? :smile_41:
鹹片,正經片都有d!~~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-25 07:44 PM 發表 查看引用來源

多謝 Chris 妹關心,無得搞,就譲一切隨風吧…
咁唔好再無心機喇~~ :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-25 08:13 PM 發表 查看引用來源

你有野諗啊可能~~~ :smile_13: :smile_13:
係呀.............:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆