上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.3k

你個POST好正!期待你一步步分享自己點樣去到接受期,過程一定好精彩
引用:
原帖由 快樂人妻 於 15/6/2017 10:09 AM 發表 查看引用來源

嗰個時期我仲係處於"未接受"時期, 所以其實仲好驚,覺得好蝕,仲有D覺得ex同個咁好嘅friend原來都咁賤. 可能帶小小報復放"pe"嘅心態啦,所以仲未到咁易會濕嘅位

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-15 10:09 發表 查看引用來源

嗰個時期我仲係處於"未接受"時期, 所以其實仲好驚,覺得好蝕,仲有D覺得ex同個咁好嘅friend原來都咁賤. 可能帶小小報復放"pe"嘅心態啦,所以仲未到咁易會濕嘅位
咁請你繼續分享,由未接受,到接受期,再點玩,喺外國真係容易d玩得放d?

波形好靚

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-15 08:03 AM 發表 查看引用來源
小女出文已經一段時間 有網友問我點解出post內嘅文章打得好正統,而同我私底下pm傾計時我就用返平時講說話嘅方式去打. 其實我初初出posts嘅時候覺得打得施文正統D會比較proper D, 不過耐咗就開始覺得都係自然D ...
俾著我係你個ex我會等你個波壓住你個friend嘅時候,喺你膊頭上面望落去,望住你個波點樣俾你朋友隻手臂壓到扁咗,變晒形。再望住佢郁嘅時候點樣用隻手臂將你個波搓圓㩒扁。。。之後問返你頭先你feel唔feel到呀邊個壓實咗你個波呀?你係唔係終於知道呀邊個有幾鹹濕啦係咪?你著住條咁薄嘅絲質裙壓埋去呀邊個到佢一定好好feel.

之後全程喺夜市我會繼續將你推埋個friend到,等你一路用對波壓住佢一路行。。。左揩右揩。。。揩到你對波扁咗又彈返起。。。扁完又彈起。。。而我就喺後面一路睇住,一路摸你patpat。。。。

行行下離遠有個呀叔行緊埋嚟喎,我睇住呀叔對眼將你個body由頭望到落腳,望完落腳之後又望返上去最後眼神停留咗喺你對波到。我就梗係偷偷哋引導你向住呀叔嘅方向行啦,呀叔已經慢慢左攝右攝咁攝到埋你身邊啦。當你哋行過嗰陣,我會喺你後面好caring咁拖實你兩隻手,叫你小心啲呀。。。咁樣我就將你個身打側,雙手俾我拖實,當呀叔經過你嗰一刻,佢隻手臂,膊頭位置,一野由你右邊胸壓埋去,壓到你右胸變晒形咁攝住過。。。之後輪到左胸,壓過嘅時候我睇住你個左胸俾佢壓到扁咗埋第二邊。。。。然後又彈返去第二邊。。。你對波俾人咁大力壓住之後你即刻嚇一嚇,即時回頭望一望究係邊個。。。但係已經太遲,個呀叔已經走咗。。。你fing開咗我其中一隻手,你自然反應㩒一㩒自己個胸,後來發覺原來個呀叔大力到連你個bra都俾佢壓到移埋位。。。。。

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

俾著我係你個ex我會等你個波壓住你個friend嘅時候,喺你膊頭上面望落去,望住你個波點樣俾你朋友隻手臂壓到扁咗,變晒形。再望住佢郁嘅時候點樣用隻手臂將你個波搓圓㩒扁。。。之後問返你頭先 ...
Eeeeeeee..... 點解你每次都要中我"要害"? 衰人

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-15 05:47 PM 發表 查看引用來源

Eeeeeeee..... 點解你每次都要中我"要害"? 衰人
露出我女友係我嘅強行

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-15 05:54 PM 發表 查看引用來源

露出我女友係我嘅強行
你同我即刻出來

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-15 05:59 PM 發表 查看引用來源

你同我即刻出來
佈局亦都係我嘅強行

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-15 06:01 PM 發表 查看引用來源

佈局亦都係我嘅強行
...........你應該唔淨至呢兩樣野"強"吧?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-15 06:05 PM 發表 查看引用來源

...........你應該唔淨至呢兩樣野"強"吧?
香香 behave yourself

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆