女仔平時自慰點咖?

收藏  |  訂閱
35  3.1k

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-13 09:03 PM 發表 查看引用來源

題目係~~~自慰~~~呢:smile_38:
妳未試過:smile_13:
自慰又稱自瀆、手淫或打飛機。 自慰是一種個人性行為,是指以手或物件刺激自己的性器官,以得到性興奮,從而得到性滿足的一種行為。

一般年青人會以自慰來舒緩性衝動或性緊張。 根據外國的統計,大部男生會於青春期的初期便開始自慰,而女生自慰的數目雖然較少,但也很普遍,可見年青人自慰的行為是非常普遍的。

從生理上的角度看,自慰是一種渲洩性衝動的方法,而現時並沒有證據證明自慰會影響健康。

因此適量的自慰被視為一種自然的渲洩方式,而且可以免一些不正常的性行為,更是一種安全性行為

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-13 09:04 PM 發表 查看引用來源

我成2個半星期都係食白飯-.-''!

-___-''!
白飯嘅術語係靓仔

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-13 09:08 PM 發表 查看引用來源

自慰又稱自瀆、手淫或打飛機。 自慰是一種個人性行為,是指以手或物件刺激自己的性器官,以得到性興奮,從而得到性滿足的一種行為。

一般年青人會以自慰來舒緩性衝動或性緊張。 根據外國的統計,大部男生會於 ...
咁妳想講咩呢:smile_45:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-13 09:06 PM 發表 查看引用來源

jet係你唔like ml ??
有d野係應該....唔可以成日比-3-''

唔係就會好快悶同無新鮮感- -''!

男人係咁-3-''對佢好、就佢、聽佢話....就覺得咩?_?

老溤既-口-''!應份既-口-''!

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-13 09:03 PM 發表 查看引用來源

題目係~~~自慰~~~呢:smile_38:
妳未試過:smile_13:
我是白撞的:smile_43:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-13 09:09 PM 發表 查看引用來源

咁妳想講咩呢:smile_45:
比樓主的-3-哈哈!

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-13 09:10 PM 發表

有d野係應該....唔可以成日比-3-''

唔係就會好快悶同無新鮮感- -''!

男人係咁-3-''對佢好、就佢、聽佢話....就覺得咩?_?

老溤既-口-''!應份既-口-''!
老溤嵐

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 09:10 PM 發表 查看引用來源

我是白撞的:smile_43:
有冇撞親呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-13 09:12 PM 發表 查看引用來源

老溤嵐
=.=''凸..wai有冇比人係28樓踢落街呀

定係想比我一下黃金右手打到上天花版條條ting呀!..

-____-''!我有時都會老溤沁軟..咁點

改緊架啦改緊架啦

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-13 09:12 PM 發表 查看引用來源

比樓主的-3-哈哈!
咁妳寫~~~to 樓主嘛:smile_38: :smile_30:

前往最後回覆