上一頁下一頁
發新話題

扑了,忍唔住(加相,大家評下)

收藏  |  訂閱
177  57.4k

引用:
原帖由 letterhorse 於 2008-8-29 11:53 PM 發表
奧運期間,條女日日sms ,於是上深圳約條女開房,條女幾個月冇見, 肥左唔少,除左衫,一對36寸大奶嬌傲地向小弟塊面挺着,小弟亦好不客氣地施, 展小狗式舌頭奶功,此時條女已開始輕輕呻吟了,好提槍上馬,由於小弟想有真 ...
:smile_14: 我用 003 都要搞半個鐘, 你要用持久裝:smile_41:

冇相:smile_38:

tks your fast shooting sharing:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Kasko 於 2008-8-30 01:31 發表
因為 c兄 很早的 ; 在內心有意地 , 想佔有女女 , 而且在內心 , 一早已到達接近頂峰 , 當正面接觸時 , 便不必要預熱 , 馬上可發射 !
在報告中提供資料 , 想像得到 女女 很有吸引力 !
多谢解说,好似读文言文过时,后面有解说甘.......正!!!

引用:
原帖由 louis168 於 2008-8-29 11:58 PM 發表 查看引用來源
杜仔持久裝真係有用嗎?
用過一次感覺好麻痺,無引

5 10 9:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 ericocw73 於 2008-8-30 05:14 發表 查看引用來源
多谢解说,好似读文言文过时,后面有解说甘.......正!!!
真的嗎? :smile_04: 搞到我都想下持久裝

(杜仔持久裝真係有用嗎?)
有用,我用過,不過唔好常用,好耐先出嘢!

引用:
原帖由 28des 於 2008-8-30 09:52 AM 發表 查看引用來源
(杜仔持久裝真係有用嗎?)
有用,我用過,不過唔好常用,好耐先出嘢!
下次試吓功效如何先

wow  !!!!!!!!!!!!   good ah  !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆