上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.5k

支持新post

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 12:15 AM 發表 查看引用來源
尋日心情唔係幾好...好彩晏晝就可以見到阿 Matt...即刻開心返晒~~
因為尋日係星期六...阿 Matt 唔駛返工...所以揸左架車黎接我...
拍拖嘅過程唔多講嘞...都係行街睇戲食飯咁啦...最 ...
入黎支持下先

支持支持~~我都好耐冇震震><

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 12:15 AM 發表 查看引用來源
尋日心情唔係幾好...好彩晏晝就可以見到阿 Matt...即刻開心返晒~~
因為尋日係星期六...阿 Matt 唔駛返工...所以揸左架車黎接我...
拍拖嘅過程唔多講嘞...都係行街睇戲食飯咁啦...最 ...
Chrissie, 出品一定支持,推左喇~ 點解唔叫條友幫你洗埋車,你一面車震,佢一面洗你架車…激吖…

引用:
原帖由 『Aoi』 於 2011-1-24 11:37 AM 發表 查看引用來源
支持新post
引用:
原帖由 seven01466 於 2011-1-24 11:40 AM 發表 查看引用來源

入黎支持下先
引用:
原帖由 熟男 於 2011-1-24 11:42 AM 發表 查看引用來源
支持支持~~我都好耐冇震震><

多謝支持呀 ~~ :smile_o09:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 12:50 AM 發表 查看引用來源
多謝版主加左 Chrissie 分~~ :smile_o09:
做乜你成日有分加架?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 11:44 AM 發表 查看引用來源

Chrissie, 出品一定支持,推左喇~ 點解唔叫條友幫你洗埋車,你一面車震,佢一面洗你架車…激吖…
多謝你嘅支持呀 ~~ :smile_o09:
哈哈~~咁樣做嚇死阿 Matt 都似~~ :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 11:46 AM 發表 查看引用來源

做乜你成日有分加架?
因為我用心分享囉~~ :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 11:46 AM 發表 查看引用來源

多謝你嘅支持呀 ~~ :smile_o09:
哈哈~~咁樣做嚇死阿 Matt 都似~~ :smile_o03: :smile_o03:
乜阿 Matt 咁細膽架…仲細膽過你…下次去西貢個頭喇…

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 11:47 AM 發表 查看引用來源

因為我用心分享囉~~ :smile_o01: :smile_o01:
我夠用心推你喇!次次咁推,1分都唔加比我…重女輕男…享享…:smile_o04: :smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆