上一頁下一頁
發新話題

人就是這樣的:明知有錯,但仍要繼續錯

收藏  |  訂閱
142  30.7k

其實樓主都係想我地講

人一世物一世
咩都要試下
搵到個靚仔又正既對手做愛既機會唔係好多
點都要玩盡佢

Right?

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-30 03:45 PM 發表
其實樓主都係想我地講

人一世物一世
咩都要試下
點都要玩盡佢

Right?
我真係咁唸,但我又真係知道咁唔好,不過我無唸住要你哋支持我做或者唔做,我只係講咗出嚟舒服一d,但我個fd又等緊我覆,我又怕繼續咁好對唔住男友,畢竟佢無錯,錯只係我對佢唔住

如果日後你發現男友偷食,或者有第二個女友,咁你會乜嘢感受?

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:45 PM 發表 查看引用來源

唔知,真係唔知,我睇過3p, 4p的短片,好似好high,不過又好似好跨張,我從無唸過我生活圈子會有人咁玩,更無唸過有人約我咁玩,我想去睇吓,但唔一定玩,e+都未決定,我都未覆我個fd
ha ha
AV just a joke
don't trus it la
if you if you do that
how you face on your real bf

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-30 03:45 PM 發表 查看引用來源
其實樓主都係想我地講

人一世物一世
咩都要試下
點都要玩盡佢

Right?
ha ha you hit the point le

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:52 PM 發表 查看引用來源

我真係咁唸,但我又真係知道咁唔好,不過我無唸住要你哋支持我做或者唔做,我只係講咗出嚟舒服一d,但我個fd又等緊我覆,我又怕繼續咁好對唔住男友,畢竟佢無錯,錯只係我對佢唔住
yes your bf is nothing wrong wo
so you thinking on his side la
now you just like fresh ans ext
it over that you will know that is wrong ga la

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:45 PM 發表 查看引用來源

唔知,真係唔知,我睇過3p, 4p的短片,好似好high,不過又好似好跨張,我從無唸過我生活圈子會有人咁玩,更無唸過有人約我咁玩,我想去睇吓,但唔一定玩,e+都未決定,我都未覆我個fd
去到你一定玩
我敢肯定

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-30 03:56 PM 發表 查看引用來源

去到你一定玩
我敢肯定
agree
i'm sure you will join too

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:52 PM 發表 查看引用來源

希望你分得開性同愛.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆