上一頁下一頁
發新話題

【題外話1】:北上作戰之目的及心態

收藏  |  訂閱
142  9.1k

無人識肥龍??
:smile_41:
當年生果日報,有一版講夜遊的,就像而家的d台...多只是講馬交的資料

引用:
原帖由 lung007 於 2009-9-10 01:05 發表 查看引用來源
講緊的係唔係豪情啊?而網上最早的叫雞指南,同時期係鳳凰台,六九台,係火百合年代的事,豪情係2000年後的產物,如有記錯,請更正!但唔好屌啊!
終於有人知道一點:smile_42:

引用:
原帖由 kei210 於 2009-9-10 01:07 發表 查看引用來源
無人識肥龍??
:smile_41:
咁你識定唔識:smile_41:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-10 01:08 AM 發表 查看引用來源

當年上網資訊無現在咁發達~只能睇下newspaper 睇下依d 書仔渣

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-9-10 01:00 發表 查看引用來源
都好有研究噃
研究唔敢當,只是大家吹水交流下

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-10 01:08 發表 查看引用來源

如果係火百合年代出黎玩的人,無可能唔知當年的風光同人物同事,兩個字:回味!

引用:
原帖由 lung007 於 2009-9-10 01:17 發表 查看引用來源

如果係火百合年代出黎玩的人,無可能唔知當年的風光同人物同事,兩個字:回味!
往事只能回味:smile_39:

點解無人用心討論下我此帖嘅主題:北上作戰之目的及心態
:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-10 01:05 AM 發表 查看引用來源

投訴版見到佢開 Post !!!
你有無join佢團呀:smile_o05:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-10 01:07 AM 發表 查看引用來源

唔通我已老了:smile_39: 居然無人識肥龍:smile_41: 佢先在生果日報長期寫教人叫雞專欄,後來先後出了多本有關大陸/香港/澳門嘅叫雞指南書:smile_38:
肥龍係味而家寫波經個位?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆