上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.6k

引用:
原帖由 iedcf 於 2017-3-31 12:08 AM 發表 查看引用來源

我玩阿嫂果部分,梗係無影啦
師兄,收圖就慢慢j啦
咁多個仲唔三穴齊插加左右手打飛機呀

引用:
原帖由 givemeachance 於 2017-3-28 12:10 AM 發表 查看引用來源

如果我係A同C,一定顏射啊嫂。如果係啊b 實插佢。 如果係我自己食偉哥玩成晚。

講真呢個時候,唔插佢個西,對唔住自己啦。
收到之前既原圖,Thx 。 今次既原圖有無啊?謝謝
其實唔洗如果,有時間樣樣都可以做啦

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-3-31 12:09 AM 發表 查看引用來源

咁多個仲唔三穴齊插加左右手打飛機呀
其實有張咪左右手打緊囉

引用:
原帖由 computer_guy 於 2017-3-28 12:11 AM 發表 查看引用來源
懇求原圖, 正到飛起呀ching, 繼之前係公司打, 之後係屋企又打,而家臨訓見到又要打,真係忍唔住唔訓都要左阿嫂先,生完都咁fit,對奶大到,真係好淫好正,好羨慕ching可以群p阿嫂,仲要係同自己兄弟,回味無窮,係咁 ...
師兄,勸你屋企打啦,費事出街打,你俾人話啦

收到了,多謝師兄,馬上J爆阿嫂,幾時同阿嫂3穴齊爆?

引用:
原帖由 iedcf 於 2017-3-30 10:55 PM 發表 查看引用來源

寫太多唔知大家會唔會覺得厭呢?
點會呢師兄  我地大家要多謝師兄你既 無私奉獻就真啦  睇住阿嫂對奶真係月睇月想乃 淨睇文我都已經……再加上師兄D圖……
呢次我幾大都要忍住等師兄更新阿嫂徐左褲既鮑魚相先對住個鮑魚來盡情射

引用:
原帖由 5236452364 於 2017-3-31 12:15 AM 發表 查看引用來源

點會呢師兄  我地大家要多謝師兄你既 無私奉獻就真啦  睇住阿嫂對奶真係月睇月想乃 淨睇文我都已經……再加上師兄D圖……
呢次我幾大都要忍住等師兄更新阿嫂徐左褲既鮑魚相先對住個鮑魚來盡情射
忍咁耐,我驚師兄你忍得好辛苦

引用:
原帖由 gilbert 於 2017-3-28 12:24 AM 發表 查看引用來源
好正呀~~
等緊再下文~~~
想睇下原圖呀~~

阿嫂之後係咪俾你地插到腳都軟呢~~
要應付咁多男人,相信阿嫂未插都覺得招架不住

師兄,求你賜我p.177原圖

今晚既J圖就靠晒師兄啦

C兄真係害人不淺,,咁正開心死人啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆