上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.8k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 11:09 PM 發表 查看引用來源

又見你同我咁講 ~ 多謝都黎唔切啦~~  都無我心既…
你係男人...點同喎....:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 11:14 PM 發表 查看引用來源

你係男人...點同喎....:smile_45: :smile_45:
哦!歧視我係男人 ~ 我去揾評機會,你仲唔死今次…快啲求我吖…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 11:19 PM 發表 查看引用來源

哦!歧視我係男人 ~ 我去揾評機會,你仲唔死今次…快啲求我吖…
你又唔係搵工...:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 11:24 PM 發表 查看引用來源

你又唔係搵工...:smile_27: :smile_27:
比你笑死我,你真係幾低 b 喎!唔係一定揾工先可以揾平機會…歧視一樣可以告你架…你今次仲唔死…快的求下我,或者你 tum 得我 happy 就放過你喇…哈哈…:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 11:28 PM 發表 查看引用來源

比你笑死我,你真係幾低 b 喎!唔係一定揾工先可以揾平機會…歧視一樣可以告你架…你今次仲唔死…快的求下我,或者你 tum 得我 happy 就放過你喇…哈哈…:smile_30: :smile_30:
咁你去告發我啦....:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 11:55 PM 發表 查看引用來源

咁你去告發我啦....:smile_42: :smile_42:
邊舍得告發 大  Chris 妹呢… 玩下你之痳…你有事我心痛架…

夜喇!大  Chris 妹 我要瞓敎敎豬…你都好瞓啦!唔係啲皮膚唔拎拎架啦…

早抖…聽日見…:smile_15:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 11:59 PM 發表 查看引用來源

邊舍得告發 大  Chris 妹呢… 玩下你之痳…你有事我心痛架…

夜喇!大  Chris 妹 我要瞓敎敎豬…你都好瞓啦!唔係啲皮膚唔拎拎架啦…

早抖…聽日見…:smile_15:
see u~~:smile_o07:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-25 12:17 AM 發表 查看引用來源

see u~~:smile_o07:
咁快閃人..

haha......chrissie 同 大鳥兄嘅對話都真係幾得意......睇完都笑咗出嚟.....

係喎, 咁多位早晨呀~~
chrissie 早晨呀~~
大鳥兄早晨呀~~
b豬早晨呀~~

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-25 09:14 AM 發表 查看引用來源
haha......chrissie 同 大鳥兄嘅對話都真係幾得意......睇完都笑咗出嚟.....

係喎, 咁多位早晨呀~~
chrissie 早晨呀~~
大鳥兄早晨呀~~
b豬早晨呀~~
早晨呀!車哥哥,大 Chris 妹…
我同大 Chris 有乜咁好笑呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆