上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.6k

引用:
原帖由 Boynightout 於  07:41 AM 發表 查看引用來源

係呀,仲有其他問題~~
前幾日開始佢冇咁保守喇(果晚我車佢返屋企,我一路揸車佢一路揸住我(不過都係我叫佢放係度:smile_13: ),之後係佢樓下停低傾左好耐計,好有氣氛 )....
之後佢就開 ...
慢慢來啦.......

引用:
原帖由 Boynightout 於  07:48 AM 發表 查看引用來源

好,我會小心架喇:smile_13:
如果佢變心我都做唔到D乜ge, 惟有搵個更好ge女仔囉....

佢最近同我講
如果分左手佢應該搵唔返個咁好ge男朋友,但我就可以好易識到個更好ge女朋友....

好似好衰咁....但我又真 ...
未必架....
你未必搵到更好的女仔
如果其他女仔,有性經驗,
但你完全冇,同佢一齊時
好似佢教返你咁
咁你接唔接受到呀?

引用:
原帖由 big_student 於 2008-11-19 12:50 AM 發表 查看引用來源

未必架....
你未必搵到更好的女仔
如果其他女仔,有性經驗,
但你完全冇,同佢一齊時
好似佢教返你咁
咁你接唔接受到呀?
哈哈......希望在明天嘛

接受到
我對過去看得唔係咁重要(又唔係完全唔重要), 最緊要係現在同將來:smile_13:

人人唔同ge~
師兄呢?接唔接受到?

引用:
原帖由 big_student 於 2008-11-19 12:48 AM 發表 查看引用來源

慢慢來啦.......
嗯~~~~~

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-19 08:20 AM 發表 查看引用來源

哈哈......希望在明天嘛

接受到
我對過去看得唔係咁重要(又唔係完全唔重要), 最緊要係現在同將來:smile_13:

人人唔同ge~
師兄呢?接唔接受到?
我暫時未接受到........

引用:
原帖由 big_student 於 2008-11-20 12:07 AM 發表 查看引用來源

我暫時未接受到........
嗯嗯....
咁如果你都有經驗,咁接唔接受到:smile_41:

有新進展?:smile_40:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-20 03:01 AM 發表 查看引用來源
有新進展?:smile_40:
冇乜新進展呀....
佢早排話唔想再掂我,後來有一晚係車度好浪漫於是又肯掂返我咁囉....
而家佢肯伸手入去喇,早幾日我地係床,叫佢入去摸我都肯,不過唔比我射出黎

做乜咁夜仲唔訓丫??

你簽名轉左喎,都係之前果句精境D

:smile_34: 多鬼如啦...整d姣婆散佢嘆:smile_30:
睇得耐都厭啦....咪轉下囉:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-20 03:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 多鬼如啦...整d姣婆散佢嘆:smile_30:
睇得耐都厭啦....咪轉下囉:smile_30:
姣婆散....第一次聽
你咁熟,係咪一日三次咁沖水服用架!?:smile_30: :smile_30:

如果我整呢D野, 佢告到我坐監呀:smile_39:

咁鬼精境,我就百看不厭.....下次見到GF仲諗住同佢講你句野~:smile_30:
係咪自己作架:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆