上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-24 09:50 PM 發表 查看引用來源

又唔係wo,我地三年都係咁,仲好想做wo~~~~
再耐啲就會悶架啦…既係有時要著 黑 c 有時又唔著, b  姐你都成日敎人架啦…欠唔欠要有啲有鮮感,性先有樂趣架痳…你都唔駛我多講啦…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 10:24 PM 發表 查看引用來源

再耐啲就會悶架啦…既係有時要著 黑 c 有時又唔著, b  姐你都成日敎人架啦…欠唔欠要有啲有鮮感,性先有樂趣架痳…你都唔駛我多講啦…
果然係經驗老到...老手老手

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 10:24 PM 發表 查看引用來源

我都知~~~~:smile_13: 不過呢,我一扭擰佢就唔鐘意架喇~~~~:smile_13:

B豬,妳引我~~
引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-24 07:23 PM 發表 查看引用來源

深喉~~~~~~~~~~奶龜頭~~~~~~~~~~再深喉,
奶春袋~~~~~~~~
如是者叫條女重覆步驟,多數爆到九彩:smile_o01:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-24 09:50 PM 發表 查看引用來源

有d野真係唔可以直接開口架麻:smile_13:
係啊..係啊..

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 10:21 PM 發表 查看引用來源

咪夾夾囉… 嘻嘻…
我都唔會同你 sms 架啦~~ :smile_o08:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 10:46 PM 發表 查看引用來源

嘿!話我黑你憎咁囉波

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 10:43 PM 發表 查看引用來源
B豬,妳引我~~

咩呀~~~唔係呀~~~咁口爆來來去去都係咁ga麻:smile_13:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 10:45 PM 發表 查看引用來源

係啊..係啊..
所以sms係最好架~~~~~~~~!!!

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 10:46 PM 發表 查看引用來源

枉我係你忠實忠心粉絲,頭先又推薦你多1次,我推薦左你2次架…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆