上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.3k

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-2-3 07:18 PM 發表 查看引用來源

無收埋,不過我鐘意尐中中地嘅⋯⋯

生陸 - 導師,已離職,服務極佳,瘦底波細,不過好敏感,幾佢粒lin玩到硬晒好過癮。part 1 亦有水準。但太旺場有時會覺得佢好流水作業。366
實發 - 前部長。好多 ...
62 都中中地,有咩評價

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-2-3 07:18 PM 發表 查看引用來源

生陸 - 導師,已離職,服務極佳,瘦底波細,不過好敏感,幾佢粒lin玩到硬晒好過癮。part 1 亦有水準。但太旺場有時會覺得佢好流水作業。366
多謝c兄報告,在FL的確難得,但c兄個D唔係我杯茶,有冇試過D低指數,避免大家跌錢,彽指數的有22,86,30,10。

引用:
原帖由 中環奔放的湯圓 於 2017-2-3 08:10 PM 發表 查看引用來源

多謝c兄報告,在FL的確難得,但c兄個D唔係我杯茶,有冇試過D低指數,避免大家跌錢,彽指數的有22,86,30,10。
贊成,吾好成日講D好既,衰個D更加要講出黎,免得各位中伏浪費金錢

引用:

森兄都好識玩!
36係波細,不過後期肥咗好多,指數係幾高,我69都同佢玩過真係多水!
26就真係生過,係佢自己同我講,認真D睇佢肚皮係有䏕脤文!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-2-4 09:29 AM 發表 查看引用來源

森兄都好識玩!
36係波細,不過後期肥咗好多,指數係幾高,我69都同佢玩過真係多水!
FL的技師,有D有睇香討,多謝各位師兄報告。

各位ching, 我睇咗好耐都唔係好明咩叫366,066,363 ....等,可唔可以解釋比小弟知?感激。

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-1-22 11:46 AM 發表 查看引用來源

湖南雞係麻煩D我而家都覺得係,我有個朋友直頭見湖南雞即彈我就無甘偏激,呢條155佢話只做后生仔喎,成日問我几碎,我話我做得你老豆啦,你有得揀咩,你黎溝仔定黎做野架,之后全程黑口黑面哈哈:smile_30:
155 係咪我指數000 個件仆街

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-2-4 09:29 AM 發表 查看引用來源

森兄都好識玩!
36係波細,我不過後期肥咗好多,指數係幾高,我69都同佢玩過真係多水!
36 不過後期肥咗好多,我都有講過,重要係大堂兜口兜面同佢講。哈哈。所以我懷疑佢埋街食井水囉。咪唔keep囉。

引用:

推多個188,大波大暈,063

引用:
原帖由 Doomstalker 於 2017-2-4 09:57 AM 發表 查看引用來源

155 係咪我指數000 個件仆街
甘慘,甘你應該都係中坑啦,佢話只dup後生小鮮肉喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆