上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.3k

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-2-1 11:40 PM 發表 查看引用來源
口爆場價錢同手推差不多,但激好多,與其在手推等高指數,不如去口爆場,次次都高指數,又可以叫老相好著自己鍾意的制服上鍾。
2樣都各有好處

各位師兄 有咩環保場好 好介绍

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-1-24 11:29 PM 發表 查看引用來源

:细波,066
試左, 係03M, 好失望

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-2-1 11:31 PM 發表 查看引用來源

小鮮肉,有乜好介紹?
FL好多試過都走左啦

仲係到既試過
21:樣OK既,後生,不過個波似係假,上碰碰,下比輕入,服務唔錯
9:樣都OK既,後生,服務很好,上冇試,下可入,佢會用大比夾住chock碌鳩
3:樣唔錯,有女人味,20中,part 1手骨好得,有調情,下就唔比,不過心態好好
68:樣令,後生,好好傾,識聽少少廣東話,服務好好,慢慢幫你服務,上輕咀,下比入,之前有師兄話佢服務係666

朋友試過

109:調情高手,易沉,服務唔清楚
123:樣OK,服務好,SM型

支持包膠, 小弟都好耐無玩, 心思思想玩番日....

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-2-2 08:00 AM 發表 查看引用來源

FL好多試過都走左啦

仲係到既試過
21:樣OK既,後生,不過個波似係假,上碰碰,下比輕入,服務唔錯
9:樣都OK既,後生,服務很好,上冇試,下可入,佢會用大比夾住chock碌鳩
3:樣唔錯,有女人味,20中,part 1手骨好得, ...
E D咪報告啦!抵贊!

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-2-1 06:29 PM 發表 查看引用來源

你几碎?後生有优勢既,我地D老野都係去番環保場穩陣
靚仔 或熟客梗係著數D...

去FL, 女女SHOW 下, WC, 見佢有D熟客, 話想起2次, 女女都話OK

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-2-2 08:00 AM 發表 查看引用來源

FL好多試過都走左啦

仲係到既試過
3:樣唔錯,有女人味,20中,part 1手骨好得, ...
無得彈啦... 夠晒詳盡.. 正!!!

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-2-1 11:40 PM 發表 查看引用來源

唔好收收埋埋嗱。
無收埋,不過我鐘意尐中中地嘅⋯⋯

生陸 - 導師,已離職,服務極佳,瘦底波細,不過好敏感,幾佢粒lin玩到硬晒好過癮。part 1 亦有水準。但太旺場有時會覺得佢好流水作業。366
實發 - 前部長。好多ching試左啦。我覺得服務係好嘅,而且夠熱情。波細細,手唔大岩岩好。有人話指數下跌,但我試係366
易陸 - 中女。波大有肉。不過奶頭唔靚,懷疑佢生過。我同佢算熟,我撩佢爆房就叫我溝佢。都食過幾次飯,齋食飯,好純情。369。不過佢黎緊應該會封下路。
發生 - 村姑。不過我鐘意。晚班我熟呢個。及手波,皮膚白滑。有ching話佢黑面,唔笑果陣係有少少。叫聲好挑逗,俾我玩到出晒水。366

我個下路6係入一節手指,9就你明架啦。有錯請指教。

有冇ching試過fl 688...如何?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆