上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.3k

引用:
原帖由 我是賤人 於 2017-2-1 06:15 PM 發表 查看引用來源

30+?
就甘睇樣有D魚尾紋應該20尾吧

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-2-1 06:24 PM 發表 查看引用來源

下,我去FL咁耐,次次都足90分鐘,唔明白點解你地個個都話唔足鐘,SADSAD
你几碎?後生有优勢既,我地D老野都係去番環保場穩陣

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-2-1 06:29 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-2-1 07:56 PM 發表 查看引用來源

味係囉,樣吾太7後生大把女女中意,小鮮肉喎,你free of charge都冇問題啦

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-2-1 11:55 AM 發表 查看引用來源

謝師兄, 過埋呢個年先, 唔洗被r利事, 雖然呢個場多少客都係得 60分鐘...:smile_27:
不用客氣!我都會過完年假才去,費事四圍被R利事!

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-2-1 08:21 PM 發表 查看引用來源

味係囉,樣吾太7後生大把女女中意,小鮮肉喎,你free of charge都冇問題啦
咁我都明白,後生係有著數,但E到D師兄個個都講到係個場問題咁,話咩E個ON9場,咩咩咩咁,其實係人既問題LO,唔好咩都話哂係個場既問題

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-2-1 11:10 PM 發表 查看引用來源

咁我都明白,後生係有著數,但E到D師兄個個都講到係個場問題咁,話咩E個ON9場,咩咩咩咁,其實係人既問題LO,唔好咩都話哂係個場既問題
小鮮肉,有乜好介紹?

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-2-1 08:21 PM 發表 查看引用來源

我四張野肥佬都只試過一兩個會偷鐘。不過可能我試過好玩嘅就長煲變熟客啦。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-2-1 11:32 PM 發表 查看引用來源

我四張野肥佬都只試過一兩個會偷鐘。不過可能我試過好玩嘅就長煲變熟客啦。
唔好收收埋埋嗱。

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-2-1 06:29 PM 發表 查看引用來源

口爆場價錢同手推差不多,但激好多,與其在手推等高指數,不如去口爆場,次次都高指數,又可以叫老相好著自己鍾意的制服上鍾。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆