上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.7k

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 05:22 PM 發表 查看引用來源

要做決定....?? 你同佢嘅關係...? 要小心處理呀....
by the way, 無論你嘅決定係點, 我都會支持你嘅.....

我做chrissie 都會同我一樣諗法嘅....

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 05:22 PM 發表 查看引用來源

要做決定....?? 你同佢嘅關係...? 要小心處理呀....
車哥真聰明,都係時間去解決啦…唔通係咁拖落去咩…都兩年啦!

引用:

by the way, 無論你嘅決定係點, 我都會支持你嘅.....

我做chrissie 都會同我一樣諗法嘅....
嘩!車兄咁快同 大Chris 心靈一致…咁係諗法呀?嘻嘻~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 05:25 PM 發表 查看引用來源

車哥真聰明,都係時間去解決啦…唔通係咁拖落去咩…都兩年啦!
加油...加油...

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 05:28 PM 發表 查看引用來源

加油...加油...
thank you thank you ,,  你都係要加油,加油,達成你既願望…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 05:30 PM 發表 查看引用來源

thank you thank you ,,  你都係要加油,加油,達成你既願望…
haha....大家一齊努力啦.....

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 05:34 PM 發表 查看引用來源

haha....大家一齊努力啦.....
係既!大家明天會更好呢…

散水.....今晚有機會再傾.......

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 05:35 PM 發表 查看引用來源
散水.....今晚有機會再傾.......
:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 darren1599 於 2011-1-24 04:57 PM 發表 查看引用來源

其實我gf好耐之前試過,我係硬唔到架,因為專心揸緊車
哦~~原來會咁架~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆