上一頁下一頁
發新話題

同大陸妹吓吓要講心好煩

收藏  |  訂閱
65  7.2k

ching....搞咩咁失威呀?
要求個大陸妹?
咩某行的技能呀?
自己的事自己搞掂啦

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-9-18 03:27 PM 發表 查看引用來源
ching....搞咩咁失威呀?
要求個大陸妹?
咩某行的技能呀?
自己的事自己搞掂啦
查實我都唔想, 我個人認為我自己係一定可以搞得掂, 但我老細死都淨係相信做開嗰行0既人, 係我自己開錯個頭, 認屎認屁話自己識得呢行0既人在先, 至於係邊行就唔講得, 因為係商業嘢.  sorry!

NO COMMENT

引用:
原帖由 hkdisgust 於 2008-9-18 03:31 PM 發表 查看引用來源

查實我都唔想, 我個人認為我自己係一定可以搞得掂, 但我老細死都淨係相信做開嗰行0既人, 係我自己開錯個頭, 認屎認屁話自己識得呢行0既人在先, 至於係邊行就唔講得, 因為係商業嘢.  sorry!
>係我自己開錯個頭
咁你真係失策...:smile_39:

大陸妹係靠唔住架, 真係唔好指意佢地係生活上或工作上幫到你d乜野...
佢地比蕉皮你踩、sin你一獲甘既,或放你飛機, 都係不需要理由的...到時乃野, 真係自己羅黎衰...:smile_39:

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-9-18 03:53 PM 發表 查看引用來源

>係我自己開錯個頭
咁你真係失策...:smile_39:

大陸妹係靠唔住架, 真係唔好指意佢地係生活上或工作上幫到你d乜野...
佢地比蕉皮你踩、sin你一獲甘既,或放你飛機, 都係不需要理由的...到時乃野, 真係自己羅 ...
你講得啱, 經此一役, 我對內地人又再認識深一重, 呢舖仲要食粥食飯tim架, 希望本人奸計可以得逞, 過咗海就係神仙.

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 03:25 PM 發表 查看引用來源
賤格 :smile_30:
E個詞語只可形容人果喎

多謝報告:smile_38:

有感同焉.
小弟之前食左件大学生, 大家玩下者, 佢就当足自己系我条菜. 其實小弟食左两次都嫌多.

不过后来要佢带女出来介绍俾嘀fan, 唯有求佢啦, 点知佢同人唱开我系佢条仔, 搞到我无运行!!! 所以以后都吾小佢, 俾佢最大既惩处.

要找大陸妹幫手:smile_03:

引用:
原帖由 canning 於 2008-9-18 04:29 PM 發表 查看引用來源
有感同焉.
小弟之前食左件大学生, 大家玩下者, 佢就当足自己系我条菜. 其實小弟食左两次都嫌多.

不过后来要佢带女出来介绍俾嘀fan, 唯有求佢啦, 点 ...
呢啲真係抵罰!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆