上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.3k

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-1-24 06:58 PM 發表 查看引用來源

真人同相打拆就預咗!但差太遠就好離譜!
如果唔係自己約, 真係以為頂包... 或者我唔了解美圖秀秀的威力

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-1-25 01:09 PM 發表 查看引用來源

係要登記的!
可能唔係太夜去... 未試過有場要問登記,   果晚七點到FL

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-1-25 02:57 PM 發表 查看引用來源

試埋... 唉... 咁我肯定唔係靚仔, 冇3 路通... 指數都唔想比俾,

話時話女女都幾多客,  即日約到都係ZIP到位
甘可能越做越差了

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-1-25 03:11 PM 發表 查看引用來源

甘可能越做越差了
原來條女做左咁耐, 咁差都正常囉, 搵到錢客多有邊個唔錫身

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-1-25 02:58 PM 發表 查看引用來源

如果唔係自己約, 真係以為頂包... 或者我唔了解美圖秀秀的威力
依家客服揀女最好問攞女v7可睇到真人生活照中伏機會可降低!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-1-26 10:17 AM 發表 查看引用來源

依家客服揀女最好問攞女v7可睇到真人生活照中伏機會可降低!
已經加左V7,  生活照都美圖晒:smile_27::smile_27::smile_27: 如果冇美圖唔會揀, 唔係我杯茶

本人杯茶係19 呢種,  68睇相岩合味, 但未見過真人, 唔SURE

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-1-21 11:12 AM 發表 查看引用來源

就佢嘅言論可以多種回應方式:
1.我有不代表你有,你自己G運唔好!
2.结婚永远係唔会包生仔的。
3.不作回應,一直都係拿住人地客服D料可報告!
你不要提含林教主,又話乃左fL技C幾多隻西,連技們指數都錯晒,我懷疑企,有無錢去fl都成問題!

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-1-25 03:00 PM 發表 查看引用來源

可能唔係太夜去... 未試過有場要問登記,   果晚七點到FL
我去過第一次要,之後再同佢講已經有登記就再下用了!

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-1-26 01:56 PM 發表 查看引用來源

已經加左V7,  生活照都美圖晒:smile_27::smile_27::smile_27: 如果冇美圖唔會揀, 唔係我杯茶

本人杯茶係19 呢種,  68睇相岩合味, 但未見過真人, 唔SURE
咁ching可以試68,靓妹仔可以的!

呢期仲係咪和服?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆