上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.5k

在 bus 上搞还说保守。。。。笑死人。。

引用:
原帖由 checky514 於 2008-11-9 11:40 AM 發表 查看引用來源
願主保佑你,阿們
多謝多謝

引用:
原帖由 ze_chak 於 2008-11-9 02:11 PM 發表 查看引用來源
好男仔,希望你快D征服到佢
唔駛你既小弟咁辛苦,HAHAH:smile_30:
係囉,我都想:smile_30:

引用:
原帖由 孤獨ing 於 2008-11-9 07:03 PM 發表 查看引用來源
其實如果真係愛佢,,為佢著想,,

就唔好破,,

((純粹我既角度))
嗯,多謝你的意見,但可否解釋下:smile_41:

我的意見係咁:
如果做左,我地感情更進一步,我對佢更好,佢更幸福...我地感情其實都好穩定,人人都覺得我地會結婚(當然,好多野冇人會預計到,比我地拍得更久也分開的例子比比皆是,最近見呂方同dodo分開,其實真係好感慨...)

如果唔做,我一係屈住屈住唔開心,一係搵SP,兩者都對佢唔好...

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-9 07:27 PM 發表 查看引用來源
:smile_44: 到時我幫你點首放生比佢地聽:smile_40:
哈哈....真係多謝曬你wo

引用:
原帖由 surperman 於 2008-11-9 07:42 PM 發表 查看引用來源
在 bus 上搞还说保守。。。。笑死人。。
哈哈....我都覺得好矛盾

都係果句啦..
搵個sp
出住火先咪得囉

引用:
原帖由 呀燃 於 2008-11-9 10:38 PM 發表 查看引用來源
都係果句啦..
搵個sp
出住火先咪得囉
過唔到自己過唔到人

口交已經係性行為既一種....差在未入去JA..根本佢就係自己呃自己........
宗教..真係洗壞人個腦............到而家..我都只係信訓教:smile_29:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-10 06:14 PM 發表 查看引用來源
口交已經係性行為既一種....差在未入去JA..根本佢就係自己呃自己........
宗教..真係洗壞人個腦............到而家..我都只係信訓教:smile_29:
佢點會自己呃自己呢~~
佢唔會肯同我口交,用手都要隔住褲未試過直接掂,仲係唔會摸到我射.....

今日我用口幫完佢之後同佢講,我想你鍚下我果度...
佢話冇女仔會咁做...
真係灰,佢覺得幫用口好cheap,咁佢姐係覺得我好cheap啦...

我次次都好用心咁令佢舒服,但真係好憎佢ge自私...

其實我係訓教門下第一大弟子:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆