上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.2k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-4 07:58 PM 發表 查看引用來源
今天星期日大半天留在家中 無聊又再看一次某版主的文 其中一樣最令我turn on的 就是關於穿著legging時發生的事情.

Legging,是很多男人的eye candy.亦係我自己很喜歡的衣物. 由於它薄身舒適 隨了formal場面之外 任 ...
着LEGGING露妹妹型:你有何感覺?

支持

del

其實師兄和師姐的內容,實在太精彩,引人入性,希望睇到更新鮮內容,每次都很期待更新有新野睇,超正……

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-4 07:58 PM 發表 查看引用來源
今天星期日大半天留在家中 無聊又再看一次某版主的文 其中一樣最令我turn on的 就是關於穿著legging時發生的事情.

Legging,是很多男人的eye candy.亦係我自己很喜歡的衣物. 由於它薄身舒適 隨了formal場面之外 任 ...
好正呀人妻靚女~
我睇到你段野,一路就已經扯緊...
係度想像緊個男人點樣feel到你下體~
我諗佢都好爽好鍾意,我以前都試過慢慢Hi下hi下一個女性朋友下面,
不過佢個陣唔係著legging,都係著d綿質褲...
個條女又唔縮又唔走咁俾我hi左十幾秒,之後佢先行開...
我諗其實佢都好享受俾人掂到個下...又怕醜最後都係走開~
好正,可惜個陣未興咁多legging,如果好似而家咁既legging,
真係下體既體溫都一定感受到,仲可能感覺到d毛毛添...
你個陣濕成點呀,legging咁貼,好易會整濕埋個喎~呵呵...
而家咁興d active wear,著多D,睇下仲有無機會俾人hi下囉~

引用:

師姐,你的心癮已經勝過露出俾人睇到,達至身體接觸既地步

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 06:54 AM 發表 查看引用來源
小妹同大家說聲早晨,聽說這裡的meme是"有圖有真相" 多得一位版主花了一整晚的時間來教識我如何post相 甚至連用甚麼網址上載,用那一個app來crop圖亦很詳細地教識了我.

用了一整晚的時間學會了post相,讓我可以入 ...
呢件top去clubhouse跑步
你想裡面每個男人都向你敬禮嗎? ...hehe

引用:

這次之後
有同呢個男人交換 contact 嗎?

我係俾你壓果個男人的話,當你壓住我隻手時我會繼續同朋友傾計,唔望你,但隻手指係咁向上陏,等你坐番底之後再望一望你,睇下你有咩反應。

唔係講笑,真係超正,冇得頂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆