上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.6k

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 04:33 PM 發表 查看引用來源

等佢無得走嘛~~~ hehe~~
你想揾小 chris chris 夾死 小 matt matt 咩…

不過比小 chris chirs 夾我諗真係好爽,爽過陳爽… 衣衣…諗起都硬哂…

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 04:38 PM 發表 查看引用來源

咁我又真係好鍾意女上男下啊~~ hehe~~ :smile_o05: :smile_o05:
女上男下.速度由你控制

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:31 PM 發表 查看引用來源

熟男兄賣廣告喎...hahahah......

不過真係好好睇嘅.....hehe .... 我都有睇過.....
我無睇過添... :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:34 PM 發表 查看引用來源

不過人與人相處總有磨擦, 唯有互相遷就下啦......不過一d 都唔易.....呢樣真係一樣好高深嘅學問.......我都重學緊....真係要學一世.....
我知道,不過算啦…順其自然順吧…可能真係夾唔來。真係無法子… anyway 多謝你指點…你同車嫂都要加油,多多溝通呢…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:39 PM 發表 查看引用來源

你想揾小 chris chris 夾死 小 matt matt 咩…

不過比小 chris chirs 夾我諗真係好爽,爽過陳爽… 衣衣…諗起都硬哂…
咁快....haha......可能見到chrissie 會爆添呀.....hahaha...

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:36 PM 發表 查看引用來源

嘩....chrissie 咁倡狂.....我鐘意呀......
我對住阿 Matt 都幾倡狂架...佢次次都比我...hehe....

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:39 PM 發表 查看引用來源

人不可以貌相....呢個世界睇人唔可以只睇外表........

相由心生, 其實如果嗰人心地好, 樣都會善良, 順眼d ...
咁又係~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 04:42 PM 發表 查看引用來源

我對住阿 Matt 都幾倡狂架...佢次次都比我...hehe....
小matt matt 次次都比妳夾死啦.....hahaha.....

真係爽死matt 哥啦.....

引用:
原帖由 熟男 於 2011-1-24 04:37 PM 發表 查看引用來源
唔係賣廣告,順便講吓姐,
多謝車哥支持小弟^^

熟男兄,我都有睇你個 post ,你車震係黎樹出哂名喇…黎排仲有去邊度震呀?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆