上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 3)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-24 03:02 PM 發表 查看引用來源

你又唔聽書, 食飯既事問裡晨丫...:smile_o01:  

福利部新組長....:smile_o01:
福利呢d油水位...你咁快搵夠上岸:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-24 03:02 PM 發表 查看引用來源

你又唔聽書, 食飯既事問裡晨丫...:smile_o01:  

福利部新組長....:smile_o01:
Who's is 裡晨 ? :smile_41:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-24 03:04 PM 發表 查看引用來源

福利呢d油水位...你咁快搵夠上岸:smile_o10: :smile_o10:
有苦自己知....:smile_o03:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-24 03:04 PM 發表 查看引用來源

你估呢:smile_o01:

嚇屎我, 突然彈出黎:smile_o14:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-24 03:04 PM 發表 查看引用來源

我本人都好想清楚裡晨是甚麼

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-24 03:09 PM 發表 查看引用來源

我本人都好想清楚裡晨是甚麼
我是可以告訴你的...

可是, 你先要比一筆款項給我, 我便會將實情告訴你:smile_o12:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-24 03:05 PM 發表 查看引用來源

有苦自己知....:smile_o03:
有話不防直說...

一定有肥佬幫你出頭:smile_o12:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-24 03:14 PM 發表 查看引用來源

有話不防直說...

一定有肥佬幫你出頭:smile_o12:
我是可以告訴你的, 可是你先要俾一筆款項, 以及替我出頭
我才會將實情告訴你:smile_o12:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-24 03:11 PM 發表 查看引用來源

我是可以告訴你的...

可是, 你先要比一筆款項給我, 我便會將實情告訴你:smile_o12:
為何我要給你一筆款項才能夠知道事情之始末呢, 如果方便, 痳煩你解釋清楚這個原因

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-24 03:15 PM 發表 查看引用來源

我是可以告訴你的, 可是你先要俾一筆款項, 以及替我出頭
我才會將實情告訴你:smile_o12:
妳肴望我們如何替妳出頭, 是否要訴諸武力呢:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆