上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.6k

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:28 PM 發表 查看引用來源

啱.....我都唔鐘意大....我鐘意適中.....
所以好多女仔以為大就一定吸到男仔,其實唔係,比例合標準一定好過一咪得個大字,又 dum 又鬆,真係村長個女李愛嘞…:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:17 PM 發表 查看引用來源

唔通你厭自己唔夠迫???
等佢無得走嘛~~~ hehe~~

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:29 PM 發表 查看引用來源

係又唔錯呀.....我都想搵到第一筒金....haha
好!等你揾到第一筒金請我同埋 Chris 食獲勁…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:29 PM 發表 查看引用來源

問題兩年前己開始…一直都解決唔到。但係係黎樹講太長編又會悶死人…唔開心就點都有啲…但都遇左架啦…多謝關心細佬…
不過人與人相處總有磨擦, 唯有互相遷就下啦......不過一d 都唔易.....呢樣真係一樣好高深嘅學問.......我都重學緊....真係要學一世.....

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 04:33 PM 發表 查看引用來源

等佢無得走嘛~~~ hehe~~
嘩....chrissie 咁倡狂.....我鐘意呀......

唔係賣廣告,順便講吓姐,
多謝車哥支持小弟^^
引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 04:31 PM 發表 查看引用來源

熟男兄賣廣告喎...hahahah......

不過真係好好睇嘅.....hehe .... 我都有睇過.....

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:20 PM 發表 查看引用來源

車哥講得岩吖…好既女仔唔係一定要好拎,如果得個拎字內心唔好有鬼用咩…
我都見過一個女仔幾靚嘅...不過好惡...真係好得人驚.... :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 04:33 PM 發表 查看引用來源

好!等你揾到第一筒金請我同埋 Chris 食獲勁…
食呀chrissie 一獲金...好喎........hahahaha.....:smile_47:

引用:
原帖由 熟男 於 2011-1-24 04:20 PM 發表 查看引用來源
妳鐘意女上男下就好好玩,
之前我都有出過一個post,
係(車外震)......hehe

咁我又真係好鍾意女上男下啊~~ hehe~~ :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 04:37 PM 發表 查看引用來源

我都見過一個女仔幾靚嘅...不過好惡...真係好得人驚.... :smile_o08: :smile_o08:
人不可以貌相....呢個世界睇人唔可以只睇外表........

相由心生, 其實如果嗰人心地好, 樣都會善良, 順眼d ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆