上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.2k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-8-9 07:55 PM 發表 查看引用來源

森兄話無波得兩點果個係10號仔,唔係25呀!
睇落25都係得兩點。

引用:
原帖由 lau338 於 2017-8-9 12:00 PM 發表 查看引用來源

睇無人回覆你.
sorry 按快左.....無人回覆我覺得是...好野留返比自己....費事又排長隆
樣就睇各人喜好...感覺無乜大整....(我興歡類型)
美腿.大波.腰幼.態度好.....
part 1..我叫唔洗
part 2 ..在我應為是top ...
99多人沉好正路,樣子、身材、高度係FL算係高質,不過指數就低,可能真係要好似C兄咁後生靚仔,肯洗D錢先會高D!

你地講夜班99? 睇相我覺得是割雙眼皮,如果是錯,請各位指正

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-8-9 08:23 PM 發表 查看引用來源
你地講夜班99? 睇相我覺得是割雙眼皮,如果是錯,請各位指正
可能係呱,係房黑黑地無睇得咁清楚,對眼係唔夠大,不過整體黎講係靚女!

引用:
原帖由 lau338 於 2017-8-9 12:00 PM 發表 查看引用來源

睇無人回覆你.
sorry 按快左.....無人回覆我覺得是...好野留返比自己....費事又排長隆
樣就睇各人喜好...感覺無乜大整....(我興歡類型)
美腿.大波.腰幼.態度好.....
part 1..我叫唔洗
part 2 ..在我應為是top ...
謝謝CHING,
睇黎要會一會佢

Ching, 夜班96有無試過? 指數please?

引用:
原帖由 waiwai52 於 2017-8-9 10:03 PM 發表 查看引用來源
Ching, 夜班96有無試過? 指數please?
有兩次即埸約都FULL咗,見過真人幾靚女,部長推介話指數高唔知真唔真!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-8-9 10:59 PM 發表 查看引用來源

有兩次即埸約都FULL咗,見過真人幾靚女,部長推介話指數高唔知真唔真!
95 85呢

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-8-9 10:59 PM 發表 查看引用來源

Thanks Ching!

引用:
原帖由 棟B 於 2017-8-9 11:29 PM 發表 查看引用來源

95 85呢
85指數個個唔同,有高有低,可以一試。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆