上一頁下一頁
發新話題

鍾意係浴室做0既事 part 2...(加4幅相)

收藏  |  訂閱
302  87.6k

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-2-21 04:29 PM 發表 查看引用來源

haha,好似妳咁大就會:smile_47:
你睇錯啦

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-21 04:59 PM 發表 查看引用來源
你睇錯啦
haha,咁我要睇真d la,再埋鏡d la

身材超好
正呀
blog d相仲正

好大波呀...你男友屌到爽law...:smile_47:

出多d相 ok....but more comments la
上返第一頁...我加相

Today...同SP食完dinner我上佢屋企,我見冇咩做,坐係梳化開電視睇(HD>>><<<)佢坐係我側邊,又開始手多多伸隻手入我件衫裡面,隔住個bra摸我問我想唔想除,我say yes,佢幫我除左,放係梳化上面跟住佢一路錫,一路揭起我條裙,伸手入去摷我隔住我條under一路咁捽我又扯我條under,我已經好濕,條under扯到入左去少少,整到under都濕晒
跟住佢開始除我d衫,佢用兩隻手指不停咁入我,撞我G spot,我伏係梳化,兀高個pat俾佢插, high到好想要,跟住我就叫佢入
做左一陣,突然間有人扲門鐘!我嚇左一跳,佢諗左一諗先話醒起原來今晚約左同事上黎OT...激死我,我仲好想要...佢叫我即刻入房先,佢幫我執野,咁衝左入房~我係裡面等,唯有用自己既手指繼續...
我聽到廳出面佢同d同事講野聲冇耐SP就入左房佢走上床,我話「你唔駛招呼同事咩?」佢話「佢地好通情達理既,我叫佢地work住先」咁我就冇理咁多,一手捉住佢碌野,問佢「佢地睇唔到你硬晒咩?」SP笑笑,話佢用件外套遮住
跟住SP又繼續入我,自己就忍住唔嗌出黎...SP問我係咪好難忍,佢話細細聲出面聽唔到,我原先都唔想,但係後來都忍唔住,開始細細聲係佢耳仔邊呻吟~
SP一路入我,我突然間醒起,問我SP執返我d bra同under未佢話「冇呀」我個心即刻嚇左一跳,佢話「你估佢地會唔會拿黎玩?」,佢話「佢地唔知你濕得咁緊要囉...」我知佢講我條under,佢又話「你估佢地見到你條under咁濕,會點諗?」我攬到佢好實,係佢耳仔邊講「咁佢地咪知道我好淫囉...」SP聽我講到好high,更加用力咁入我,我high到個人震晒...佢一路插一路問我「一陣淨係著件tshirt出去,裡面真空,好唔好?」我搖搖頭,唔制,佢就話俾我揀,一係著外套,一係就大tee一件,裡面乜都唔俾著...我唔答佢,淨係話「你成日都想我走光俾人睇既...」佢係咁點頭,我話「俾佢地知道我咁淫,你好high呀?」佢又點頭,我知佢想射,就慢慢伸條利出黎,對眼好淫咁望住佢...佢即刻抆左碌野出黎,向住我個面同口射晒出黎...抖左一陣,佢行出去,我開始聽到OT work之後SP拿住我d衫入黎,佢話,個bra同under都同之前擺既位有少少唔同左,佢地應該拿起過黎睇我一手搶返,佢就問我,諗好著咩未...隔左一陣,我行出房,同佢d同事打左個招呼,我見佢地係SP比較close幾個同事,佢地同我打招呼時都好似有d唔好意思咁但我都見到佢地好快咁打量左我幾眼由頭望到落腳,見我只係著住一件Tshirt

上次拍嘅相...

自己玩 34d波波

引用:
原帖由 lais 於 2009-2-22 06:17 AM 發表 查看引用來源
Today...同SP食完dinner我上佢屋企,我見冇咩做,坐係梳化開電視睇(HD>>>
真係好精彩~~~ 多謝樓主再一次無私既分享~
期待下一集既連載~

good morning!!!

horny girl~~

u r so sexy

引用:
原帖由 lais 於 2009-2-20 04:06 AM 發表 查看引用來源
我有34d 25 35... 所以bf好喜歡同我做...係浴室做
好多時我bf知道我想沖澡, 咁佢就走左去沖澡先, 咁我就走返房搵件sexy de ga under 著番
有幾sexy可以話係將濕身效果發揮得最好0架啦(看 photos 哪)
咁佢沖緊涼時 ...
勁...............................呀!!!! 好想摸吓 , 唔知得唔得呢 ........................:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆