上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-2 08:56 AM 發表 查看引用來源

高招...
多謝師兄指條明路我行...
訓係床到佢唔著3就冇乜問題, 佢接受到.
不過接受唔到我唔著:smile_39:
都係要慢慢黎, 我諗我要自爆一次先
我試下啦..唔該曬呀!

罷工呢樣野我都諗過, 下次會罷下架喇:s ...
佢接受唔到你唔著
你可以試o下借d意露支炮仔出o黎
但盡量唔俾佢直接望
只係俾佢感受o下體溫~(我最興放支o野o係gf股溝度磨, 佢唔太抗拒, 因為我乜都冇除~)

祝你順順利利自爆, 最好爆到佢成手成pat都係~~~

樓主 打足幾年 JJ :smile_40: :smile_40:

:smile_27: :smile_27: :smile_27:

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

架油呀
做呀

真係唔知真定假
唔係個個女仔都會俾人抄下同搾波有反應
有d怎至討厭 不論如何溫柔同埋有技術
至少我未遇上過...
佢地唔反感 但都係話無感覺
你女友如果唔係俾宗教洗腦
一定會係一個好好既性伴侶

引用:
原帖由 punkysuen 於 2008-11-7 12:12 AM 發表 查看引用來源

佢接受唔到你唔著
你可以試o下借d意露支炮仔出o黎
但盡量唔俾佢直接望
只係俾佢感受o下體溫~(我最興放支o野o係gf股溝度磨, 佢唔太抗拒, 因為我乜都冇除~)

祝你順順利利自爆, 最好爆到佢成手成pat都係~~~:l ...
好,又係溫水原理!
我試下磨爆佢先.....不過好難約時間,我屋企成日有人,如果係去佢屋企就冇左主場之利,爆完清理都好煩!
諗住過多個月叫佢去我宿舍,希望到時可以破啦:smile_38: :smile_38: ....
我諗住同佢傾傾sex呢個問題先,我愛佢,但而家真係好難忍........我又怕自己做錯事,我希望係我做錯事之前佢肯同我咩啦~~

需要幫手嗎:smile_47:

引用:
原帖由 pktung2 於 2008-11-7 01:13 AM 發表 查看引用來源
樓主 打足幾年 JJ :smile_40: :smile_40:

:smile_27: :smile_27: :smile_27:
唔係打足咁多年ge~~
同佢一齊最初兩年冇打,因為佢唔中意我打同睇4仔/相嘛...係咪好kai
後來都係打返,同佢親密左自己都有慾望,摸完佢波波頂唔順~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 大優勢 於 2008-11-7 01:14 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

架油呀
做呀
多謝支持~~~~
如果同佢做實出report報答大家支持

引用:
原帖由 kurtho 於 2008-11-7 01:49 AM 發表 查看引用來源
真係唔知真定假
唔係個個女仔都會俾人抄下同搾波有反應
有d怎至討厭 不論如何溫柔同埋有技術
至少我未遇上過...
佢地唔反感 但都係話無感覺
你女友如果唔係俾宗教洗腦
一定會係一個好好既性伴侶
唔通我技術真係咁好!? (自豪中)
如果唔計入,唔計唔用口同手幫我,佢真係幾好架: 叫得大聲,好有feel,最中意~~(當然,細細聲叫都另有一番風味)
我有時 lam佢隻手,佢都話想要...佢話好似lam佢果度咁

識佢ge人應該冇一個會諗到佢可以咁放咁想要...

引用:
原帖由 lockeho 於 2008-11-7 09:19 AM 發表 查看引用來源
需要幫手嗎:smile_47:
要呀,你想用口定用手幫我?

(哈哈....講下姐,唔好真係PM我,我唔需要男人ga:smile_30: :smile_30: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆