上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

引用:
原帖由 c_for_car 於 2017-6-3 01:32 PM 發表 查看引用來源

咁你覺唔覺似?似就真係好正 身材仲好過佢添
我當然覺得自己唔似 香香靚很多

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 04:12 PM 發表 查看引用來源

好多人素顏又係另一回事

師姐好正

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 06:54 AM 發表 查看引用來源
小妹同大家說聲早晨,聽說這裡的meme是"有圖有真相" 多得一位版主花了一整晚的時間來教識我如何post相 甚至連用甚麼網址上載,用那一個app來crop圖亦很詳細地教識了我.

用了一整晚的時間學會了post相,讓我可以入 ...
身材很fit:smile_o06:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 06:54 AM 發表 查看引用來源
小妹同大家說聲早晨,聽說這裡的meme是"有圖有真相" 多得一位版主花了一整晚的時間來教識我如何post相 甚至連用甚麼網址上載,用那一個app來crop圖亦很詳細地教識了我.

哇好正喎 呢位靚太, 我都想去你gym room偷望你跑步:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:上下晃下晃下.
一於望到你濕哂我扯哂

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 13:23 發表 查看引用來源

Nooooo......
Ok,Timbuktu師兄的post是令到我開始上引版的原因. 我主動向timbuktu師兄要求看更多他暴露女友的原圖. 但in return他想我send有我樣貌的相給他來作交換.
他看完我的相後話我好似岑麗香 就是這麼簡 ...
我都想見識吓你嘅靚靚容貌^^,咁fit嘅身形,真係好吸引

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 04:12 PM 發表 查看引用來源

未睇到你嘅美貌所以冇得評論, 但你寫嘅嘢好睇, 睇到人好興奮, 多謝!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 01:23 PM 發表 查看引用來源

Nooooo......
Ok,Timbuktu師兄的post是令到我開始上引版的原因. 我主動向timbuktu師兄要求看更多他暴露女友的原圖. 但in return他想我send有我樣貌的相給他來作交換.
他看完我的相後話我好似岑麗香 就是這麼簡 ...
你誤會咗我問乜了
算啦…唔追問啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 09:17 AM 發表 查看引用來源

因為老公外出工幹 所以我才可以這樣真空不戴bra穿著這件bra top外出, 若果老公在的話他一定不會讓我這樣外出...下樓時7:30 時間尚早 club house內空空如也. 三台跑步機面向花園 如果有人進來我只會背向他們. 既 ...
當時係咪都好想呀?

引用:

唔過份呀,仲會引死人
兩張相都好正,見到下面個型,漲卜卜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆