上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 3)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-31 05:45 PM 發表 查看引用來源
我 1 本都冇睇過 , 淨係睇過報紙果幾張 :smile_30:
1 D 都唔好睇 :smile_45:
證明你吾係電車男,恭喜!:smile_o13:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-31 05:41 PM 發表 查看引用來源

吾係卦?百幾蚊本,雲都無舊睇下!?:smile_o02:
好彩無買啫....

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-31 05:33 PM 發表 查看引用來源
我睇曬d o靚毛寫真la:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
上"飛屎仆"睇:smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-31 05:46 PM 發表 查看引用來源

頂.....公仔書....我淨係睇天下咋.........:smile_27:
尋日出左新果期 , 越講越亂七八糟 , 如果唔係第 1 期到而家睇左廿年我真係唔睇 :smile_22:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-31 05:52 PM 發表 查看引用來源

上"飛屎仆"睇:smile_41:
佢到家下都唔肯講....係邊度睇......:smile_45:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-31 05:46 PM 發表 查看引用來源

證明你吾係電車男,恭喜!:smile_o13:
乜水黎架 :smile_45:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-31 05:47 PM 發表 查看引用來源

好彩無買啫....
平果咪有得睇囉 , 不過好多日之前喇 :smile_39:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-31 05:54 PM 發表 查看引用來源

佢到家下都唔肯講....係邊度睇......:smile_45:
我諗各大討論區應該有得睇既 , 等我夜 D SERACH 下先 :smile_30:

收工 , 去打枱波 ~~~~~ :smile_43:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-31 05:53 PM 發表 查看引用來源
尋日出左新果期 , 越講越亂七八糟 , 如果唔係第 1 期到而家睇左廿年我真係唔睇 :smile_22:
我都睇完......痴孖筋......要錢既話, 真係唔睇.....:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆