上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(20)-做到腳軟!!突然被插後欄!!

收藏  |  訂閱
131  17.1k

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 11:34 AM 發表 查看引用來源

我撑妳呀!!
繼續分享妳和妳老公仔的經歴呀!!:smile_38:
我剛出了新post::smile_38:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9068358&extra=page%3D1&frombbs=1

因為真係唔開心可能我隔一排至再出post啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:41 AM 發表 查看引用來源

我剛出了新post::smile_38:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9068358&extra=page%3D1&frombbs=1

因為真係唔開心可能我隔一排至再出post啦~
咁就唔好,妳唔出post係好多人嘅損失,我係其中一個呀!!:smile_38:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 11:46 AM 發表 查看引用來源

咁就唔好,妳唔出post係好多人嘅損失,我係其中一個呀!!:smile_38:
唉~:smile_39: 我覺得你唔like可能做cd-rom唔洗咁樣踩人丫ma~
仲話咩個人意見不喜勿插,一d都唔理人感受~
我家陣心靈受到傷害有咩心情出post丫~:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:49 AM 發表 查看引用來源

唉~:smile_39: 我覺得你唔like可能做cd-rom唔洗咁樣踩人丫ma~
仲話咩個人意見不喜勿插,一d都唔理人感受~
我家陣心靈受到傷害有咩心情出post丫~:smile_13:
哦!!社會上乜野人都有,何必為呢d人嬲,妳唔出post事小,一陣影响到心倩同妳老公仔無mood做就無謂啦!!:smile_38:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 11:54 AM 發表 查看引用來源

哦!!社會上乜野人都有,何必為呢d人嬲,妳唔出post事小,一陣影响到心倩同妳老公仔無mood做就無謂啦!!:smile_38:
咁你放人又唔會wor~:smile_30: 我地見面就熱情如火好難唔做~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:56 AM 發表 查看引用來源

咁你放人又唔會wor~:smile_30: 我地見面就熱情如火好難唔做~
呵!!咁似我同我sl一樣喎!!:smile_30:

引用:
原帖由 xyz11chan 於 2009-2-11 13:47 發表 查看引用來源

:smile_42: 老實講...
你次次都係POST同一個對手...
你吾悶我都眼訓 zzzzz...
個個都係甘做架啦~~
引人入性最大吸引力係在於和吾同人,吾同關系,吾同地方...等等去『做』!
甘先有POINT吸引人架馬!
(不喜勿插 ...
能夠同BF / GF / 老公 / 太太 有咁好的性愛
本質上根本就是應該的

你是眼紅BCM 同BF 可以玩得咁開心, 咁好感情?
定還是你認為一定要大玩唔同對手, 甚至 "濫交" , 3P, ORGY, SM........ 先至切合呢區題材呢?

唔該你搞清楚啦

PS 定還是明X社派來的, 曲線趕人走呀:smile_45:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 11:58 AM 發表 查看引用來源

呵!!咁似我同我sl一樣喎!!:smile_30:
咁你梗錫晒你sl啦~:smile_40:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-13 12:51 AM 發表 查看引用來源

能夠同BF / GF / 老公 / 太太 有咁好的性愛
本質上根本就是應該的

你是眼紅BCM 同BF 可以玩得咁開心, 咁好感情?
定還是你認為一定要大玩唔同對手, 甚至 "濫交" , 3P, ORGY, SM........ 先至切合呢區題材呢 ...
真係好多謝你力撐~
不過呢位仁兄0既說話的確好難聽~
睇完我都唔想再寫啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-13 10:39 AM 發表 查看引用來源

咁你梗錫晒你sl啦~:smile_40:
我都幾錫佢架!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆