上一頁下一頁
發新話題

轉帖: 中移動一卡兩號賣$99?

收藏  |  訂閱
272  11.9k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-25 12:01 PM 發表

師兄放假無地方去呀
放假都去左搵女開飯啦﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:

有幾何見到你响處吹水....

引用:
原帖由 wataru 於 2008-10-25 01:02 PM 發表 查看引用來源

放假都去左搵女開飯啦﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
聽曰玩得開心啲喎....食豬豬

how can buy $99 ????

有冇免月租架 ? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 淡水小米奇 於 2008-10-25 10:48 PM 發表 查看引用來源
有冇免月租架 ? :smile_41: :smile_41:
pm cd200801 師兄問佢啦.....

[quote]原帖由 superrain 於 2008-10-25 22:38 發表 查看引用來源

you pm cd200801 for details  

引用:
原帖由 superrain 於 2008-10-25 10:38 PM 發表 查看引用來源
ALREADY PM TO YOU

引用:
原帖由 cd200801 於 2008-10-26 09:16 發表 查看引用來源

ALREADY PM TO YOU
啱啱有個  tonyallywu  師兄 pm 我喎

plz take a look b4 u trust cd2008!!

某 師兄 交易後結果
師兄我朋友問佢攞資料, 佢一直沒有比
最近叫我朋友上甚麼10068網看, 好少少號碼好費, 普通的沒有價錢
只肯在電郵回答或在他討論區有答案
我近2個月在落馬洲上上落落也沒見他傳單
唔該晒, 師兄!!

ching, 我有colleagues同佢傾生意,
佢話係落馬洲口岸花$$派傳單wor, 你有無見過佢所為既一卡兩用傳單先??
my colleagues wait him take action for few months, still no action
你好之為之la, 佢條友..唉吹水就叻..小心小心!!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆