上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.0k

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-7-18 12:16 PM 發表 查看引用來源

以前36係老師質素有番甘上下,而家老師係18應该好少玩人,你可以試下
多謝CHING提供. 但真喺要等到忘記咗D衰嘢先再試

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-7-18 12:16 PM 發表 查看引用來源

以前36係老師質素有番甘上下,而家老師係18應该好少玩人,你可以試下
實發服務係可以嘅,363。上路碰碰車,中路任玩,下路可以用手指係門口玩,但一定唔可以插。不過我真係唔鐘意佢副相頭。各花入各眼。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-7-18 03:09 PM 發表 查看引用來源

實發服務係可以嘅,363。上路碰碰車,中路任玩,下路可以用手指係門口玩,但一定唔可以插。不過我真係唔鐘意佢副相頭。各花入各眼。
實發係咪做了一段日子? 我最後一次去呢個場係1月份, 好似係做實發.

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-7-14 09:02 AM 發表 查看引用來源

即係上鐘R你錢?上過兩次比咗乜著數先?
有Q著數咩...咪比多小小肉緊...佢都以為自己係鑲金..

引用:
原帖由 kenlau88 於 2017-7-18 05:10 PM 發表 查看引用來源

實發係咪做了一段日子? 我最後一次去呢個場係1月份, 好似係做實發.
實發係技師》部長》技師。應該都係老司機。我去FL果陣佢做緊部長。見佢轉技師試過兩三次。叫幾好服務,又俾玩西。有時重會騎住你玩假女上。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-7-19 08:14 AM 發表 查看引用來源

實發係技師》部長》技師。應該都係老司機。我去FL果陣佢做緊部長。見佢轉技師試過兩三次。叫幾好服務,又俾玩西。有時重會騎住你玩假女上。
咁係呢個, 印象中佢幾吹得水.

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-7-19 08:14 AM 發表 查看引用來源

18係FL差不多兩年啦,由2轉部長再18,36走咗仲做埋老師,服務就緊係OK啦,但無興趣再搵佢!

实发服务好
可指插可惜水不多

無上水一排,去多左FY,
99係咪無做了?

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-7-20 12:10 AM 發表 查看引用來源
無上水一排,去多左FY,
99係咪無做了?
師兄,123都有666,果然係青年財俊,有一兩個師兄都係話低指數,有個重要話一世唔去FL,如果你講嘅係事實,果D師兄絕對係樣衰,相反,果D師兄所講係真,師兄你就……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆