上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.1k

引用:
原帖由 ignorantkid 於 2017-7-15 10:32 PM 發表 查看引用來源
有試過23&60嗎?
呢兩個就未試. 上星期六就試咗!@#
已經差不多8,9個月冇去呢間場, 知道低指數, 睇到有CHING話呢件有全6, 所以抱住好大祈望, 最後結果喺失望愈大. 指數. 01M , 同自己打飛機差唔多.  上喺0. 唔會失望. 中1. 我想主動時已下令不能搞LIN頭. 心知道PK啦. 唯有揸波. 下-M. 真喺屎都滾埋. 求L其出咗算數.

年-24,25左右. 樣子-一般,唔會醜, 喺對波幾好揸.

唔好話呢個JC. 呢個場都終身不去......................:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-7-17 03:51 PM 發表 查看引用來源

已經差不多8,9個月冇去呢間場, 知道低指數, 睇到有CHING話呢件有全6, 所以抱住好大祈望, 最後結果喺失望愈大. 指數. 01M , 同自己打飛機差唔多.  上喺0. 唔 ...
FL要有相熟/有師兄介紹先比較好

之前米出左个指数表帖囉,係下6有点要搞清楚,指插糸6,乃系七掛,所以有“乃七叔”出现:smile_30:
引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-7-14 06:46 PM 發表 查看引用來源

唔好差太遠LO,姐係你講到下有6,我個人認為要可指插你先好話6

佢指数跌左喎,之前揾几玩得,不过下面太干冇乜feel同样唔得,可能M黎lin疼啫:smile_30:,下次再驗証下
引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-7-17 03:51 PM 發表 查看引用來源

已經差不多8,9個月冇去呢間場, 知道低指數, 睇到有CHING話呢件有全6, 所以抱住好大祈望, 最後結果喺失望愈大. 指數. 01M , 同自己打飛機差唔多.  上喺0. 唔 ...

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-17 06:28 PM 發表 查看引用來源
佢指数跌左喎,之前揾几玩得,不过下面太干冇乜feel同样唔得,可能M黎lin疼啫:smile_30:,下次再驗証下

無得玩蓮頭會勁不爽囉。你敏感好咩都好,最多細力尐啫。

引用:
原帖由 andyyeung712 於 2017-7-14 07:11 PM 發表 查看引用來源

有無師兄試過 86
小肥大波但林,樣同相差不多最少認得出係佢,指數低063!

昨天晚上试了25.. 提早約此女一定要
年輕 波不大但剛剛好及手
揼骨一般 但冇偷中

服務方面

2 上路。碰碰车

6 中路。可揸波 掃乳头 奶

5 下路。可輕指插 掃陰核 有真水

有亲春袋
可翻食

引用:

我都差不多半年冇去呢個場了, 唔敢話係因為其他師兄講得太好令自己期望越大失望越大, 可能係小弟骨運唔好啦, 唯一我覺得比較好的, 係d女平均都算後生同冇遇過真正豬扒, 但去左5,6次, 真係冇乜邊次覺得好玩, 我自己不好上路, 但中下路指數真係未遇過一個夾埋超過3的, 遇m就遇過兩三次, 價錢又唔算平, 真係冇咩動力令自己再去.

引用:
原帖由 kenlau88 於 2017-7-18 11:28 AM 發表 查看引用來源

我都差不多半年冇去呢個場了, 唔敢話係因為其他師兄講得太好令自己期望越大失望越大, 可能係小弟骨運唔好啦, 唯一我覺得比較好的, 係d女平均都算後生同冇遇過真正豬扒, 但去左5,6次, 真係冇乜邊次覺得好玩, 我自己 ...
喺囉, 之前去都喺約大師傅#^.  她走了之後去過2,3次都喺勁唔好玩. 所以8,9個月冇去. FY比較好的又失蹤哂. 就嚟要自己玩自己

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-7-18 11:47 AM 發表 查看引用來源

喺囉, 之前去都喺約大師傅#^.  她走了之後去過2,3次都喺勁唔好玩. 所以8,9個月冇去. FY比較好的又失蹤哂. 就嚟要自己玩自己
以前36係老師質素有番甘上下,而家老師係18應该好少玩人,你可以試下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆