上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 3)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.7k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-30 04:11 PM 發表 查看引用來源
e......系咪有新囡囡呀
仲有個爸爸帶住添 :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-30 04:10 PM 發表 查看引用來源
妳幫到佢既 , 出租 1 日等佢開心下 :smile_30:
叫佢問下我老公先啦:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-30 04:12 PM 發表 查看引用來源

頂...........又慢左...........:smile_27: :smile_27: :smile_30:
你問唔切攞 MSN 咩 :smile_30:

太多啦回唔晒...回一個等60s.......

我冇咁快俾你地嚇走..

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-7-30 04:15 PM 發表 查看引用來源

叫佢問下我老公先啦:smile_38:
咁又唔好 ~~~ 有老公既就唔岩啦 :smile_30:
佢要 D 年輕又貌美既 :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-30 04:11 PM 發表 查看引用來源

身高....五呎多幾寸....
三圍.....38, 32, 36....全部自己再加多D.....
住邊......火炭......
搵幾錢個月.......零.....我無糧出既......:smile_30: :smile_30:
自己做老闆丫:smile_14:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-30 04:12 PM 發表 查看引用來源

你唔好聽日先黎.....走左啦........:smile_42:
你吾識留住人架咩!!!:smile_o02:!!!

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-30 04:15 PM 發表 查看引用來源
你問唔切攞 MSN 咩 :smile_30:
O仔唔見左.....梗係攞左, 家陣C片緊..........:smile_30:

引用:
原帖由 丫MEI丫MEI 於 2009-7-30 04:16 PM 發表 查看引用來源
太多啦回唔晒...回一個等60s.......

我冇咁快俾你地嚇走..
60S :smile_41:  咁我地玩得深入 D 架喇啵 :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-30 04:18 PM 發表 查看引用來源
咁又唔好 ~~~ 有老公既就唔岩啦 :smile_30:
佢要 D 年輕又貌美既 :smile_30:
咁呢樣已經幫唔到佢啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆