上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(20)-做到腳軟!!突然被插後欄!!

收藏  |  訂閱
131  17.1k

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-2-7 06:47 PM 發表 查看引用來源
真係好想好似你咁次次都食到咁飽:smile_40:
搵個女朋友埋得lor..

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-2-7 06:47 PM 發表 查看引用來源
真係好想好似你咁次次都食到咁飽:smile_40:
其實你係仔仔定女女??
我男友話我大食積添呀~:smile_13:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-7 06:49 PM 發表 查看引用來源
搵個女朋友埋得lor..
你條衰妹又想係我d貼度吹水引人識你呀??
上次你吹左好多頁啦喎~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-7 06:51 PM 發表 查看引用來源

你條衰妹又想係我d貼度吹水引人識你呀??
上次你吹左好多頁啦喎~
有D咁GE事?

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-7 06:52 PM 發表 查看引用來源
有D咁GE事?
哈哈~經常啦~(講笑)
我地返吹水帖溫馨啦~

bcm姐,幾時又有飯開啊...........

引用:
原帖由 kkksl 於 2009-2-9 10:32 PM 發表 查看引用來源
bcm姐,幾時又有飯開啊...........
今日有飯開啦掛~我好掛住我隻豬公呀~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-5 07:22 PM 發表 查看引用來源

唔係呀麻~呢度好多post正過我呢個喎~
:smile_42: 老實講...
你次次都係POST同一個對手...
你吾悶我都眼訓 zzzzz...
個個都係甘做架啦~~
引人入性最大吸引力係在於和吾同人,吾同關系,吾同地方...等等去『做』!
甘先有POINT吸引人架馬!
(不喜勿插...我只係個人意見 SORRY)

引用:
原帖由 xyz11chan 於 2009-2-11 01:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 老實講...
你次次都係POST同一個對手...
你吾悶我都眼訓 zzzzz...
個個都係甘做架啦~~
引人入性最大吸引力係在於和吾同人,吾同關系,吾同地方...等等去『做』!
(不喜勿插 ...
講真,我打出黎唔係比你呢d唔識欣賞0既人睇囉~
你唔like大可以過主,或者唔回應,我post同男友出黎係好正常,
你咁叻你咪出d 咩於和吾同人,吾同關系,吾同地方...等等去『做』!
0既post囉~

我都係個人意見不喜勿插喎~!!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:17 AM 發表 查看引用來源

講真,我打出黎唔係比你呢d唔識欣賞0既人睇囉~
你唔like大可以過主,或者唔回應,我post同男友出黎係好正常,
你咁叻你咪出d 咩於和吾同人,吾同關系,吾同地方...等等去『做』!
甘先有POINT吸引人架馬!0既post囉~
...
我撑妳呀!!
繼續分享妳和妳老公仔的經歴呀!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆