上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

引用:
原帖由 site 於 2008-11-5 12:31 AM 發表 查看引用來源
有冇試過搞到佢有高潮先,舒服起上來,什麼都會忘記。
當然有高潮啦,我都比佢訓練到口技一流:smile_13:
佢好勁,舒服起上來係一回事,但守城依然係仲勁過諸葛亮...

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-5 12:36 AM 發表 查看引用來源

當然有高潮啦,我都比佢訓練到口技一流:smile_13:
佢好勁,舒服起上來係一回事,但守城依然係仲勁過諸葛亮...
可能佢覺得比左你之後
佢怕你會唔珍惜佢瓜

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-11-5 12:39 AM 發表 查看引用來源

可能佢覺得比左你之後
佢怕你會唔珍惜佢瓜
呢個係其中一個因素啦,但唔係最主要的因素...
最主要係,佢真係過唔到自己...佢由細到大比人洗腦覺得性好dirty覺得婚前性行為好cheap:smile_39:

佢父母真係催眠大師黎ga:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-5 12:43 AM 發表 查看引用來源

呢個係其中一個因素啦,但唔係最主要的因素...
最主要係,佢真係過唔到自己...佢由細到大比人洗腦覺得性好dirty覺得婚前性行為好cheap:smile_39:

佢父母真係催眠大師黎ga:smile_39: :smile_39:
有冇試過去旅行一齊訓?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-11-5 12:50 AM 發表 查看引用來源

有冇試過去旅行一齊訓?
同佢AND佢屋企人去過....冇得一齊訓.
問題在於佢覺得未結婚自己兩個去旅行有罪:smile_39:
有時真係好灰,但鬼叫我中意佢咩..

我諗女朋友應該連唔想果少少的親熱都唔想有,佢o岩o岩SEND左呢段野比我...

later 老婆有d野想同老公講.......
不過其實好驚你誤會老婆對你不好,所以有時想講,又好驚;有時又好驚老公話返我,所以老婆有時都唔知點開口好........
點都好,遲d同你講.........

睇完之後有d , 嘗試唔諗, 但都做唔到
但係呢一刻,我突然覺得...算啦,佢開心ge話有冇都冇所謂啦...

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-5 01:50 AM 發表
我諗女朋友應該連唔想果少少的親熱都唔想有,佢o岩o岩SEND左呢段野比我...

later 老婆有d野想同老公講.......
不過其實好驚你誤會老婆對你不好,所以有時想講,又好驚;有時又好驚老公話返我,所以老婆有時都唔知 ...
Yeah,that's right,keep working hard ah!!
anyway gd luck man!

嘩!!c兄,你都好有耐性喎!!佩服!!:smile_38:

你女朋友真係幸福....

引用:
原帖由 paulpaulau 於 2008-11-5 02:20 AM 發表 查看引用來源

Yeah,that's right,keep working hard ah!!
anyway gd luck man!
haha, thanks!

次次有人同我講gd luck,我都會話"我唔係靠運ga~"...
呢次就真係要靠good luck lu~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆