上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.2k

引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-16 08:16 PM 發表 查看引用來源

063我都接受到 下次早班去就約佢 對大波情有獨鐘 如果晚班去想試36 睇相頭好似好靚女
試過晚班777 126 333 3 都係指數低
多謝提供宝貴意見,明天去FL.

引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-16 08:16 PM 發表 查看引用來源

063我都接受到 下次早班去就約佢 對大波情有獨鐘 如果晚班去想試36 睇相頭好似好靚女
唔好做傻事呀,36係伏黎嫁,真真正正既冇服務呀,樣都唔係令呀話你知

引用:

3係咪好老?777真人樣如何?

36個樣整過甘。祝你好運

引用:
原帖由 幸運小寶 於 2017-6-16 10:20 PM 發表 查看引用來源

3:成熟d,25碎,有傾有講,part1好好,但上下不通,氣氛就唔錯

777:係走廊叫過,同相差唔多,FLd照都唔會差太遠

引用:
原帖由 幸運小寶 於 2017-6-16 10:20 PM 發表 查看引用來源

好多人讚3手正骨好正。

引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-11 10:39 PM 發表 查看引用來源
剛回港,今日約左85,第二次搵佢,對上一次是兩個月前。估唔到佢仲記得我,一入房就好好傾。
85身形細細粒,面細骨架細,一點肥肉都沒有,全部肉生在胸前 巨乳pink lin
part1 按摩有耐性 吹住水按左30分鐘
part2  ...
都話FL85 指數是063,係D人老作話指數因人而定。

3 假相 但真人其實都唔差 瘦底吸手波 熟女feel(大陸25歲就熟熟地)part1揼得好 識傾計 我唔太鐘意佢微信R我返卓

777 真人同相差唔多 堅靚女 身形高瘦 B奶 wet妹feel part1差 識傾計 熱情

兩個比較我鐘意777多小小 但都係唔會返食 男人都係鐘意新鮮野 寧願中多兩次伏 都好過女女有求必應好似做觀音兵咁

引用:

同3傾過 佢唔用apps影相既話都幾有氣質 細粒版林志玲咁既feel
依家d女成日用apps加effect搞到鬼5馬6咁 其實男人一d都唔鐘意
777都幾紅 walkin多數約唔到 但都係上下不通

下路通過之前早班整容怪199 兩三個月前
條女睇相成隻公仔咁
真人打個6折 又矮 得150-153
但果次同佢玩到好放 傾計扮沉船 又話同佢同鄉(佢潮汕妹) 慢慢當佢女友咁錫下 但錫嘴就避

到落油打果時又係同一招攬住佢 一路打一路錫佢頸吹佢氣 順手指掃妹妹
掃掃下見有反應試下隻手伸入底褲 一摸嘩屌!堅濕!
女女有反應我多數即講:巧屎歡你喔我們下次約出去做愛,真的好想跟你做,bla blah blah
玩完陰帝就理所當然咁指入一兩節 女女有抗拒但又feel到佢真係舒服 玉拒還迎咁。出野都出得high d
完事後理撚得佢 898

不過好似成個幾月唔見佢係客服 可能又去左整容

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆