上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.2k

引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-11 10:39 PM 發表 查看引用來源
剛回港,今日約左85,第二次搵佢,對上一次是兩個月前。估唔到佢仲記得我,一入房就好好傾。
85身形細細粒,面細骨架細,一點肥肉都沒有,全部肉生在胸前 巨乳pink lin
part1 按摩有耐性 吹住水按左30分鐘
part2  ...
後人有福了:smile_34:

佢話放左兩個月大假 今次返黎小左好多call鐘 要做好d服務

引用:
原帖由 車站謝皮的甩頭 於 2017-6-11 11:11 PM 發表 查看引用來源

後人有福了:smile_34:
青年才俊,你要去試下,不過預左無全6。我都係未有心理准備去接受這個我不能接受的低指數,雖然我可以用日文同佢講得兩咀 。在FL,我都識x個指數比佢高的。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-6-11 11:30 PM 發表 查看引用來源

青年才俊,你要去試下,不過預左無全6。我都係未有心理准備去接受這個我不能接受的低指數,雖然我可以用日文同佢講得兩咀 。在FL,我都識x個指數比佢高的。
全6真係有難度。要錢要心機要時間。我又無你咁靚仔。要努力下啦。

有冇師兄試過188
睇相大燈 唔知道服務如何指數如何

引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-14 06:27 PM 發表 查看引用來源
有冇師兄試過188
肥佬森,話063,大波大雲,同樣指數,85好D。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-6-14 06:32 PM 發表 查看引用來源

肥佬森,話063,大波大雲,同樣指數,85好D。
FL都好多二五仔,觀音兵,c兄小心。

C兄,你貼睇到中段好兴奋,好想揾,但尾段句063、謝曬

不過都多謝分享
引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-11 10:39 PM 發表 查看引用來源
剛回港,今日約左85,第二次搵佢,對上一次是兩個月前。估唔到佢仲記得我,一入房就好好傾。
85身形細細粒,面細骨架細,一點肥肉都沒有,全部肉生在胸前 巨乳pink lin
part1 按摩有耐性 吹住水按左30分鐘
part2  ...

引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-14 06:27 PM 發表 查看引用來源
有冇師兄試過188
063 啦。大波大暈。都幾好傾嘅。對奶堅大,試過係街見到佢收工,一路行一路浪電浪下咁。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-6-15 07:23 AM 發表 查看引用來源

063 啦。大波大暈。都幾好傾嘅。對奶堅大,試過係街見到佢收工,一路行一路浪電浪下咁。
063我都接受到 下次早班去就約佢 對大波情有獨鐘 如果晚班去想試36 睇相頭好似好靚女
試過晚班777 126 333 3 都係指數低

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆