上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
1.2k  310.2k

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-9-1 09:53 AM 發表 查看引用來源

你頂得主,阿哩陣味唔係個個頂得住。

又唔一定咁差既,其實我而家手頭上有幾個選擇
1)朋友圈子中有個印度fr,三十幾歲六尺幾英國返黎,除左皮膚連咀唇都好黑好印度之外,其實似一個鬼佬feel,應該唔大味
2)工作上有個客係中年印度人,超有錢,肥佬有大肥腩,格衰衰財大氣粗嗰種feel,應該玩唔少女人
3)是但係重慶大廈揾個cheap cheap低下差仔比佢屌

諗緊仲未行動...

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-9-2 06:50 PM 發表 查看引用來源

1)朋友圈子中有個印度fr,三十幾歲六尺幾英國返黎,除左皮膚連咀唇都好黑好印度之外,其實似一個鬼佬feel,應該唔大味
2)工作上有個客係中年印度人,超有錢,肥 ...
第三種情況唔驚個印度人有病咩?:smile_14:

引用:
原帖由 degree06 於 2015-9-2 07:43 PM 發表 查看引用來源
第三種情況唔驚個印度人有病咩?:smile_14:
你講得啱呀,就算帶套都驚驚,所以都係1同2好d

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-9-2 08:23 PM 發表 查看引用來源

你講得啱呀,就算帶套都驚驚,所以都係1同2好d

點解要係印度人:smile_40:

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-9-2 06:50 PM 發表 查看引用來源

2)工作上有個客係中年印度人,超有錢,肥 ...
你應該選第三,因為咁先够賤,但小心中招

引用:
原帖由 degree06 於 2015-9-2 08:29 PM 發表 查看引用來源
點解要係印度人:smile_40:
未試過丫嘛,比咖喱腸屌好似好賤咁

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-9-2 09:46 PM 發表 查看引用來源

你應該選第三,因為咁先够賤,但小心中招
第三係最高難度,同要好大勇氣,又驚奶野

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-9-2 10:01 PM 發表 查看引用來源

第三係最高難度,同要好大勇氣,又驚奶野

點賤點玩。。都係安全d好

引用:
原帖由 phowong 於 2015-9-2 11:35 PM 發表 查看引用來源
點賤點玩。。都係安全d好
講得啱,所以應該1或2,又容易d

引用:
原帖由 egnako 於 2015-9-1 07:21 PM 發表 查看引用來源
群交  肛交
野戰問人一唔一齊 唔知幾多連發
野戰問人一唔一齊呢個諗法幾好,可惜我未試過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆